- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1931 üzenetére
Ide jössz panaszkodni meg kiabálni (8-10 kérdőjel, felkiáltójel), elmondtam, mit csinálj (downgrade, mivel sz@r lett a frissítéssel, vagy szerviz)... megcsináltad? Nem. De továbbra is csak panaszkodsz, ahelyett, hogy tennéd, amit mondtam. Nem vagy a főnökünk, mi pedig nem vagyunk szeretetszolgálat, kérdeztél, válaszoltam, ennyi, ne csak a szád járjon! Mégis mit vársz ezen kívül? Menjek el, és csináljam meg helyetted? Sört, pizzát ne vigyek? Kicsit vegyél vissza szerintem.
-
levatti
csendes tag
válasz
Blueman3333 #1931 üzenetére
A független telóra ez [link] a három rom érhető el.
Nekem a legelső (I9301IXXUANH1) van fent, és minden tökéletesen működik. Ha a másik két rom közül bármelyiket is felteszem, na akkor jönnek elő a hibák. Szerintem próbáld meg te is egy másik rommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest