Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Először is, az IDOL 2S kijelzője annyira minimálissal nagyobb, hogy fel sem tűnik. A kijelző fényereje/kontrasztja IDOL 2S-nél jobb, viszont a színek az S3 Neo-ban szebbek. Kinézetre az IDOL 2S nekem nagyon bejön, S3 Neo meg nem, de ez szubjektív. Játék közben van, hogy a lányom S3 Neoja úgy bemelegszik, hogy inkább abbahagyja (mármint a lányom a játékot), IDOL 2S ilyet nem csinál. Nekem a külső hang esetében az IDOL 2S a nyerő egyértelműen. Az S3 Neo sokkal jobb beállítási lehetőségekkel bír. A kamerája az IDOL 2S-nek sokkal rosszabb, mint az S3 Neo-é. Az akksi IDOL-ban jobban bírja. Az IDOL 2S-nek sok ismert gyári baja van, ezt a topicjában én is leírtam (pl. beállított csengőhang naponta elállítódik, a saját töltőjétől vinyákol, hogy az nem az övé, azonnal húzzuk ki, a videók hangja alig hallható, a kétkoppintós felnyitás érdekesen működik, hangerő gombról lekopik a szín (ez tokfüggő), kihangosítva hangerő nem állítható, sd-ről lejátszáskor néha szaggat, Wifin keresztül néha a net elmegy, csak újraindítás segít). Az akksi nem cserélhető az ALCÁban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Autós topik
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest