Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Először is, az IDOL 2S kijelzője annyira minimálissal nagyobb, hogy fel sem tűnik. A kijelző fényereje/kontrasztja IDOL 2S-nél jobb, viszont a színek az S3 Neo-ban szebbek. Kinézetre az IDOL 2S nekem nagyon bejön, S3 Neo meg nem, de ez szubjektív. Játék közben van, hogy a lányom S3 Neoja úgy bemelegszik, hogy inkább abbahagyja (mármint a lányom a játékot), IDOL 2S ilyet nem csinál. Nekem a külső hang esetében az IDOL 2S a nyerő egyértelműen. Az S3 Neo sokkal jobb beállítási lehetőségekkel bír. A kamerája az IDOL 2S-nek sokkal rosszabb, mint az S3 Neo-é. Az akksi IDOL-ban jobban bírja. Az IDOL 2S-nek sok ismert gyári baja van, ezt a topicjában én is leírtam (pl. beállított csengőhang naponta elállítódik, a saját töltőjétől vinyákol, hogy az nem az övé, azonnal húzzuk ki, a videók hangja alig hallható, a kétkoppintós felnyitás érdekesen működik, hangerő gombról lekopik a szín (ez tokfüggő), kihangosítva hangerő nem állítható, sd-ről lejátszáskor néha szaggat, Wifin keresztül néha a net elmegy, csak újraindítás segít). Az akksi nem cserélhető az ALCÁban.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest