- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Gyalulnom kellene a telot sajnos, total megkotlott
Tegnap frissitettem a Chrome-ot. Most vagy a szolgaltato(t-mobile) nem szolgaltat, vagy a chrome-ban szurtak el valamit, vagy nem tudom mi lehet a baj. Az adatforgalom ikon villog, mint altalaban, amikor hasznalom a netet, de a chrome-ban semmit nem akar megnyitni. Elindul a kek csik, de megall. A szamlalo alapjan van adatforgalom, nem keves, de a chrome nem nyit meg semmit. Ja, es az akku is gyorsabban merul most. Tobbszor ujrainditottam mar a telot, az elmult fel napban, utana jo egy par percig, aztan megint KO. Az akksit is kivettem mar, de semmi javulas. Mi lehet a baj?
Van valami kodos factory reset, vagy csak a gyari adatok visszaallitasa? Gyari rom van rajta, nem piszkaltam bele.Szerk: az adatforgalom ikon neha eltunik egy kis idore, aztan megjelenik. Az akksi idosavjaban, amit az akku menupontban latunk, ott tobb szakadas van a diagramban
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest