Hirdetés
- Akciókamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Raspberry Pi
- Eltűnt a fél internet!
- Gaming notebook topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Gyalulnom kellene a telot sajnos, total megkotlott

Tegnap frissitettem a Chrome-ot. Most vagy a szolgaltato(t-mobile) nem szolgaltat, vagy a chrome-ban szurtak el valamit, vagy nem tudom mi lehet a baj. Az adatforgalom ikon villog, mint altalaban, amikor hasznalom a netet, de a chrome-ban semmit nem akar megnyitni. Elindul a kek csik, de megall. A szamlalo alapjan van adatforgalom, nem keves, de a chrome nem nyit meg semmit. Ja, es az akku is gyorsabban merul most. Tobbszor ujrainditottam mar a telot, az elmult fel napban, utana jo egy par percig, aztan megint KO. Az akksit is kivettem mar, de semmi javulas. Mi lehet a baj?
Van valami kodos factory reset, vagy csak a gyari adatok visszaallitasa? Gyari rom van rajta, nem piszkaltam bele.Szerk: az adatforgalom ikon neha eltunik egy kis idore, aztan megjelenik. Az akksi idosavjaban, amit az akku menupontban latunk, ott tobb szakadas van a diagramban

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Eladó 2db Pixel 7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest