-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
gyerekek, itt az megy hogy ujkoraban azert volt szar az uzemido, mert tanulta a telefon a hasznalati szokasokat, most meg az megy hogy egy even belul annyit degradalodott az akksi, hogy azokat sem tudja hozni.
kozben az uj generacios telefonnal megy a hajciho, hogy ennyi felar mellett nem eri meg a tobblet uzemido.
ki erti ezt?jelzem, hogy az uj altalaban jobb.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Remiel
őstag
gyári fóliát láttatok valahol jó áron? sajnos elkezdett feljönni a széle
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
HaliGab23
senior tag
válasz mrThomi #15001 üzenetére
Én a tv szériaszám fotóját mutattam az ügyfélpultos hölgynek, illetve, hogy milyen névre vettem, úgy kereste ki a gépből, nyomtatta, bélyegezte.
Azért érdemes lehet odatelefonálni előtte, bár talán csak központi szám van, külön az áruházaké nincs fent.
(Az 1.2misi samu tévé panelja adta meg magát, szerencse, hogy kötöttem rá garikiterjesztést, így kaptam egy 1.2misi kupont a folyamat végén, amiért vettem egy új tévét. Kellett várni 30 napot, mire a szerviz kiadta a nyilatkozatot, hogy gazdaságilag és időt nézve nem éri meg javítani, mivel nincs hozzá panel belátható időn belül. Basszus, ha nem kötök rá, akkor sz.pás.)
Szerk: tanulság, hogy érdemes kötni garikiterjesztéses biztosítást ekkora értéknél, egyszer jöjjön be, már megérte.
És lett egy vadiúj tévém, legújabb széria.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
-
becenevem
aktív tag
Akkor én vagyok az egyetlen, akinek a töltőn lóg a telefon ahol csak lehet. Úgyhogy nekem mindig 80% felett van a telefon.
Azért van benne elektronika, hogy menedzselje a töltést.
[ Szerkesztve ]
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
-
Remiel
őstag
-
-
Remiel
őstag
gyári fóliát s22 ultrára? linkeld már be de ne kuponnal hanem teli árban legyen annyi
(#15013) nggabi csórinak mindegy ki mennyiért vesz valamit, csak mondom, főleg ha kis szmájlival írja be
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
drzsoo1
aktív tag
válasz HaliGab23 #15006 üzenetére
Bő fél nap alatt a tiéd is lemerült , ha megnézed, a 6 óra képernyő idő kevesebb mint 4 óra face és böngésző , azaz nulla erőforrás igény mellett jött össze . Hol a többi 2 óra? Szóval én ezzel egyáltalán nem lennék elégedett , vsz az enyém is tud ennyit csak ez kevés . Akku teszter alapján az akkum majdnem tudja a gyári kapacitást és az aktuális merülés is normális. Mivel éjjel sokkal kevesebb a tétlen merülés mint nappal , ezért gondolom hogy szoftveres oka lehet.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
insyde5
aktív tag
Üdv.
Ldac kodeket szeretném aktiválni, de sajnos szürkítve van. Elvileg a s22u tudja. A Sony Wh1000xm4 szintén tudja. Mi lehet a gondja?
-
drzsoo1
aktív tag
válasz drzsoo1 #15019 üzenetére
Kezd összeállni a kép. Az nyilvánvaló hogy a Samsungnak hoznia kell Az eladási számokat az is nyilvánvaló hogy a csúcstelefon elsődleges vevőköre mégis az aki meg tudta fizetni az előző csúcstelefon is. Nem kell mást tenniük csak az előző csúcstelefon képességeit kell gyengíteni hogy többen akarják cserélni a tavalyi készüléküket. Valószínű hogy ezért fordulhat elő hogy éjjel a spontán merülés sokkal csekélyebb hiszen azt sokan észrevennék nappali merülés fokozása a használat miatt követhetetlen nagyon kevesen használják úgy a telefont nappal mint én hogy sehogy. Nyilvánvalóan véletlen hogy olyan cikkek jönnek fel a telefonon hogy az s23u mekkora fejlődést jelent akku időben.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
veterán
válasz drzsoo1 #15021 üzenetére
Nálad olyat produkál amit senki másnál, ebből kiindulni butaság. Természetes, hogy mindig az adott csúcstelefont fogják nyomni. Nálam 1db S23 cikk se jön fel, mivel nem keresek rá, nem érdekel.
Közel 3 évig volt meg a Note 9, ennyi ideig egy telefont se tartottam meg. Mai napig bánom, hogy eladtam. Számomra még most is elég lenne. Ennyi idő elteltével sem volt vészes az akku romlásom, hozta közel a gyárit, pedig nálam éjjel mindig töltőm lóg a telefon. Nem is tervezek változtatni rajta.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
HaliGab23
senior tag
válasz bazsesz0000 #15010 üzenetére
Szia, semmi nincs korlátozva, megy minden folyamatosan (szinkronok, óra Bluetoothon, stb.), plusz max. felbontás és 120Hz adaptív kezelés.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
-
TomPack
őstag
válasz drzsoo1 #15021 üzenetére
Ha én azt látnám, hogy az egyéves félmillás telefonom kuka, mert belassult, jobban merül stb, egyáltalán nem hozná meg a kedvem a 700 ezres utódhoz! Ez nekem inkább tűnik laposföld elméletnek.
Inkább azt látom, hogy a Samsung pont a fenntarthatóságra próbál ráfeküdni! A frissítésekkel nem romlik, hanem egyre jobb lesz a telefonom, és még hosszú évekig arra számíthatok, hogy megkapja a szoftveres támogatást Ez engem inkább ösztönöznel a majdani vásárláshoz, amit nem évente fogok elkövetni, hanem mondjuk 2-3 évente.
Mi sem bizonyítja jobban az én elméletemet ez a kép;
Itt kristáytisztán látszik, hogy az S23Ultra nem nekünk szól, hanem a bátyusnak!
-
Dr V
őstag
válasz TomPack #15028 üzenetére
Annó Note 2-velszerttem meg a Note szériát.
Ujjonnan tudta a 10-12 órás képernyő időket, sokan tapasztalták. Egészen addig, amíg ki nem jött a Note 3 és nekünk egy frissítés...
Szerencsére most ilyen visszalépést nem tapasztalok, kb ugyan azt tudja a 22, amit eddig is.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
TomPack
őstag
Akkoriban azért nagyobb lépésekben ugráltak a főverziók, rengeteg újdonsággal, új funkciókkal. És azért a Snapi 800 is egy nagy mérföldkő volt, be lehetett alá pakolni dolgokat bőven, és ha azt a frissítést kitolták a Note2 -re is, akkor elképzelhető hogy megfektette mert nem optimalizálták rendesen. De azt nehezen tudom elképzelni, hogy ezt szándékosan tette volna a Samsung. De ez akkor volt, és az utóbbi években tisztán látszik a Samsungnál az új irány a hosszabb terméktámogatás felé!
-
Laraxior
titán
Nekem ismet elbaszodtak az alkalmazasok a frissites utan, egy csomo csak ugy megall, es csak az alkalmazasoknal ankenyszerleallitas utan indul el normalisan
...es persze a random restartok megmaradtak, van hogy egy ejszaka alatt ketszer (ki van kapcsolva minden olyan dolog ami miatt kellene...)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz ShadowLac #15037 üzenetére
Biztosan valamelyik frissites tett be neki.
Volt nekem halozati gondom is, az is jott az egyik update-el, maradt még egy darabig, majd egy nagyobb frissites megszuntette. Nem tervezem lecserelni, de lehet hogy egy teljes gyalulas eppen jot tenne neki"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ShadowLac
addikt
válasz Laraxior #15038 üzenetére
Az enyém 10 hónapja van meg. Gondolkodom egy teljes gyaluláson. Igazábol semmi nem indokolja, de eddig minden telómat kb 5-6 havonta újra raktam. Már ami meg volt annyi ideig.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
DefJamHUN
aktív tag
Nem biztos, hogy a legjobb helyre írok, de lehet tudtok segíteni.
Szeretnék vásárolni egy S22Uát, találtam is. Viszont Telekom függő, de valószínűleg előfizetéses.
Lehet úgy adásvételi papírt írni, akár, hogy az eladó visszavásárlási garanciát ad, ha letiltják ennyi és ennyi áron vagy felejtsem el és keressek fuggetlent?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Remiel
őstag
válasz DefJamHUN #15045 üzenetére
Elvileg már minden szolgáltató független telefonokat ad, de javítson ki valaki ha tévedek, hogy a fenébe lehet Telekom függő?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz DefJamHUN #15045 üzenetére
Gyári független, viszont sok vásárló nem tudja. Mint ahogy azt sem, hogy ha nemfizetés miatt tiltják, csak az egyes sim foglalatot tudják tiltani, a ketteset viszont tudod használni továbbra is..Én az ilyen adásvételi papír dolgokat elfelejteném, mert kb sajtpapír, ha meg perelnél miatta, akkor sokáig elhúzódhat a dolog.. Én a helyedben egyösszegeben kifizetett telefont vennék, vagy olyat amiről már majdnem, vagy teljesen lejárt a 2 év hűség,de még garis..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Laraxior
titán
válasz Ferenczi Áko #15048 üzenetére
A 2 év hűség még sehogy sem járhatott le, akarhogy is bizonygatják.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest