- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Kamu/átverés oldal tudom de kb ennyi lenne a reális ára ennek a telónak ami 4 óra kijelzőidőt sem éri el normál használat mellett és az nem a filmnézésre/videó nézésre vonatkozik ahol nem érsz hozzá a kijelzőhöz.
A S20 Plus-omnak mai napig ugyan annyi a kijelzőideje mint amikor megvettem ennél sem lesz másképp.
Ez a betanulási folyamat egy nagy baromság.
Továbbá bugos a 120Hz Android 12-n de ezzel tele van az internet meg lehet nézni.
A Galaxy Max Hz program is bugos mert folyamatosan kifagy a háttérben és amikor a feloldom a telefont az 60Hz-en megy folyamatosan.
Egyszerűen kriminális ez a teló és mellesleg éles képet még nem igazán tudtam lőni vele hiába a manuál fókusz mód.
Tényleg meg kellett volna várni az S22 Ultrát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- felÚJított Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Black !!! 6 Hó Jótállás
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest