- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
válasz
Juhaszatti #732 üzenetére
Ebben igazad van
Tsebacsi miért lenne hangulatkeltés???
Azért mert a véleményemet leírom-na mindegy nem vagyunk egy hullámhosszon de ettől függetlenül jól érzem magam az ovis szerepében -
espi38
őstag
válasz
mihail38 #725 üzenetére
Szia!
Az edigitalnál volt kirakva egy ultra és egy sima S20 ég és föld a két telefon mérete.
Az ultrához odaraktam az enyémet és akkor döntettem el,hogy ilyenem soha nem lesz
Aztán tovább agyalva kinek kellhet ekkora készülék-de látom van rá igény.
De tegyük azt is hozzá,hogy bármilyen készüléket is csinál egy gyártó elfogadjuk mert nem tehetünk mást-ha csak 6.5" feletti féltéglák lesznek forgalomban akkor muszály leszek én is megvenni.
Tisztában vagyok azzal is,hogy a kijelző méret növekedést a káva csökkentésével próbálják a gyártók elérni,de ez sajna a végteleségig nem mehet hisz az adott kijelzőnek van egy fizikai mérete
Már 7" tartunk az már egy tablet méret,csak azok jóval nagyobb készüléktestben vannak
Tsebacsi ovisnak tart ami nem érdekel-a fórum arról szól hogy leírja mindenki a véleményét vagy tanácsot ötletet vár topic társaitól. -
-
-
espi38
őstag
Őszintén- van aki vágyik ekkora tepsire???
-
espi38
őstag
Hát aki ilyen telefont vesz, az ne is vegye elő az utcán olyan mintha tablettel telefonalna tuti kinevetnék.
Most őszintén kinek kell egy tablet méretű negyed kilós telefon, szerintem az veszi meg a típust akinek annyi pénze van, hogy nem tudja mire költeni 🤣🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest