Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Apple notebookok
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz TheBikerider #960 üzenetére
Tudom. Viszont az eddigi tapasztalatok alapján valószínűleg pár hónap alatt rendbe lesz rakva a széria szoftveresen.
Csak itt most egy kicsit hülyén jön ki a dolog, mert az eddigiekhez képest elég durva ugrás volt árazásban, cserébe pedig kb. béta állapotú telefont kap a vásárló. Ez most nagyrészt az Ultrára értendő.
Szerencsére a Samu nem Xiaomi, vagy Huawei, ahol csak imádkozni lehet, hanem úgy mint az Apple, meg fogják oldani a gondokat. -
<Lacy85>
addikt
válasz dobolson #940 üzenetére
Olyan helyről kell venni, ahol azért lehetőleg van rendes leírás hozzá.
Pl. ilyesmi.
Vagy ha személyesen vásárolsz, akkor meg kell nézni a csomagolást. Amit én vettem, azon is fel volt tüntetve minden rendesen.
A szabványokkal nem igazán kell foglalkozni kábelek esetén.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Hasonlóan gondolom én is. Az nem gond, ha nem tetszik valakinek, mert nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más az ízlése, más szempontok szerint vásárol.
Na de amikor kb. 1 hónapja!!!! (vagyis igazából évek óta ) napi szinten ~30 kommentet ír valaki és próbálja bebizonyítani, hogy mennyire rossz ez a széria, vagy ez a márka...
Erre írtam, hogy ez minden, csak nem normális.Lenyomnák ezt mindenhol. Amerikában is csak valami jogi hülyeség miatt vannak snapival szerelve a mobilok. Ott igazából azzal kell adniuk.
A másik fele meg az, hogyha nincs egymás mellett a 2 telefon, észre sem veszed a különbséget.
A Note 9-re sem panaszkodtam még soha, pedig ebben is a "gyengébb" Exynos van, ráadásul két generációval régebbi a SoC. Mégis hasít a telefon.
Nyilván az S20 is pörög, ahogy azt el is várja az ember. -
<Lacy85>
addikt
Ha valaki stopperrel méri, mennyi idő alatt indul el a játék, akkor valóban számít. Amúgy a hétkönapokban pont teszek rá.
Azt a hozzáállást még valahol megértem, hogyha az ember kifizet egy valag pénzt, akkor a legjobbat akarja. De ha ez valakit ennyire zavar, akkor sajnos csak egyetlen megoldás van.
Hanyagolni a Samsungot.
Én egy telefonnál mindig az összképet nézem. Androidos felületek közül jelenleg a One UI jön be a legjobban, meg úgy általában az egész rendszer, szolgáltatáscsomag egyben van.
Nem pusztán a SoC erejéből áll egy mobil.
Összességében a samuval csak 1 gyártó van egálban, de az a "gond", hogy az ő készülékein meg iOS fut. -
-
<Lacy85>
addikt
válasz fogtunder #333 üzenetére
"még nem sikerült belefutni abba a helyzetbe, ahol 8 kevés lett volna."
A 6GB sem fogyott még el soha a Note 9-ben.
Sőt, az S8+ is teljesen életképes a mai napig, pedig csak 4 van benne.Mondjul nem igazán értsm, mi ezzel a célod, de egy pszichológus felkeresése szerintem erősen javasolt lenne.
Ekkora utálat, vagy irigység egy fémdarab irányába szerintem minden, csak nem normális.A specifikáción kívül milyen körülmények között mondod meg, hogy nem SD van benne?
Nincs olyan szoftver, vagy játék, amit ne futtatna minden gond nélkül. Ugyanúgy kompromisszummentes lesz évekig a hardver, mintha SD verziót vennél.
A Krin még az Exynos-nál is gyengébb, mégse panaszkodik senki, hogy lassú lenne az 1-2 éve vásárolt telefonja.
Nem kicsit van túltolva ez az Exynos hiszti...[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Így van. Majd a P40 Pro lesz tuti vétel 300+ ezerért. A Krin kb. a leggyengébb SoC minden évben. A 990 tudta először a 4K@60-at 2019 végén, persze szar minőségben, meg frame drop mellett.
Teszteken csalnak az órajelekkel, de még így sem tudják megfogni a konkurenciát, a telefon fotós képességeit meg minden évben DSLR képekkel promózzák.
Egy kicsit pimpelt Mate évek óta fél millió felett,
a Mate Xs meg 1 millió.
Ha már a vastag bőrnél tartunk.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz MikeWazowski #197 üzenetére
Igen, eleinte én is szórakoztam a 18:9-es fotózással, mert "milyen menő már a teljes képernyő".
Egészen addig tartott a lelkesedés, amíg vissza nem néztem monitoron a képeket.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Na jó, de milyen nettel lett lett tesztelve? Mivel kapni még nem lehet, gondolom valamelyik kiállított darabról volt szó egy szuper minőségű, sebességű free wifi hálózaton.
Ha nem haragszol, számomra kicsit relevánsabb olyan emberek véleménye, akik valóban tesztelték is. Pl. Tech2 Laci.
Ő valahogy azt mondta, hogy egy apró megakadással sem találkozott. Biztos hazudik.Ja értem. Szóval nem tudod, nem próbáltad, csak olvastad. De azért ez a védjegyük. Világos.
A Sony-t inkább hagyjuk. A mai napig rémálmaim vannak, ha eszembe jutnak a Sony-s élmények. -
<Lacy85>
addikt
válasz janeszgol #132 üzenetére
Szerintem ez még mindig erősen használatfüggő.
Nálam az S8+ is röhögve elment 2 napot, pedig mennyire szidták sokan az üzemidőt.
6-7 óra SoT van írva az S20 párosra.
120Hz-en legyen 4-5.
Ennyit soha nem nyomkodom a telót egy nap alatt.
Note 9 is talán 30-40%-ot merül nálam 24 óra alatt úgy, hogy napi 2-3 óra SoT van benne.
Persze ebben játék nincs. Telón soha nem játszok.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
A Samsung inváziót indított a MA ellen.
-
<Lacy85>
addikt
Utánad már írták. Nem görbül semmi a széleken, mert a tartalom csak a hajlításig ér. Menüben, böngészőben, meg úgy általában az appok 95%-ában.
De ha nem tetszik, akkor nyilván mást kell venni.
Rengeteg ember van így vele. Én mondjuk sajnálom, hogy eltűnőben van. A szolid lekerekítés nekem nagyon bejön.
S7 Edge-en nekem is sok volt, de az S8, Note 9 féle nagyon el lett találva. -
<Lacy85>
addikt
válasz enginev3.0 #84 üzenetére
Egy apróságot mindig elfelejt az, aki emiatt panaszkodik.
A kevesebb fogyasztást azonos teljesítmény mellett kell érteni.
Szóval ha azt mondja a gyártó, hogy pl. a snapi 865 30%-kal kevesebbet eszik, mint a 855, akkor azt úgy értsd, hogy akkor eszik ennyivel kevesebbet, ha snapi 855 teljesítményre van belőve.
Csak ugye minden évben erősödnek is, ezért inkább az a helyzet, hogy azonos fogyasztás mellett erősebb.(#103) thebear007:
"hiába akarja oda pozicionálni kint az Apple"
Őőőőő, szerintem ez az S20 Duo topikja.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Ezt a mai napig nem értem én sem. Sima fotózgatásra bármelyik flagship megteszi az elmúlt 2-3 évből.
Ha kicsit jobb minőséget akarsz, vagy nem tetszenek az automata képek, akkor hagyod a gyártó algoritmusát és készítesz RAW képeket. Azt úgy alakítod, ahogy akarod.
Ha meg ez sem jó, mert annyira fotózni akarsz, akkor veszel egy fényképezőt.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Engem sem kapott el a "WoW" érzés Note 9 tulajként.
Mondjuk ez egyáltalán nem az S20 sara. Inkább azért van, mert az elmúlt években mindegyik flagship samsung baromi jó lett.
Ettől függetlenül korrekt mobilok lettek.Teszthez:
"inkább 6-7 órás képernyőidőket lehet beosztani, és bár ez a csúcsmobil-felhasználók közül is sokaknak elég két napra, ne feledjük, hogy ha a QHD+ felbontást vagy a 120 Hz-et bevetjük"
A 120Hz az oké, de pusztán a felbontás szerintem semmit nem javít, vagy ront üzemidőn.
Én is próbáltam. 720p-n is annyit bír a teló, mint 1440p-n. Youtube-on is volt teszt. Egymás mellett volt két S10. Egyik FHD, másik 1440p felbontáson.
Üzemidőben talán 1-2% különbség jött ki, ami kb. semmi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest