Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomajer
tag
Azt olvastam valahol, hogy az Android autó, már működik autókapcsolat nélkül is ... (mert egy öreg négy éves VW-m van, amiben nincs ilyen lehetőség)
Meg azt is olvastam, hogy nekünk az új szoftverben már alapból benne van.
De hogy tudnám előcsalogatni anélkül, hogy rádugom az autóra. -
tomajer
tag
válasz
Evil Snowman #13022 üzenetére
Király vagy!
Hogy én mit görcsöltem, azzal, hogy akkor és azt lassítsa, amit én szeretnék .... -
tomajer
tag
válasz
bulikavagyok #4506 üzenetére
Hogy egy "valódi" műszerhez képest, mennyire pontos.
Mert ha marhaságot ír, akkor csak félrevezeti az embert.
Viszont ha működik, akkor nagyon hasznos lenne, ha magamnak tudnám ellenőrizni valós élethelyzetekben. -
tomajer
tag
Jónap.
Olvastam egy szolgáltatásáról a telefonnak, ami engem érdekelne. és ahogy elnézem rajtam kívül mást nem (mert senki nem beszélt róla még)
Véroxigénszint mérés.Kipróbálná nekem valaki, aki tudja ez mit is jelent, és meggyőzne, hogy használható-e?!?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest