- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
MrBazsi #34931 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy miben lehetett visszalépés, érdekelne néhány példa. S22 topikban van aki mondjuk Huawei-ről jött és neki idegen az egész Samsung felület, vagy nem tetszenek a kamera képei, mert szerinte a Huawei jobb (ha nem is jobb de teljesen más, amiben egyetértek), ezeket meg tudom érteni. De egy régebbi Samsung-ról jőve az S22 nem sokban tér el, csak itt-ott kicsit csíszoltak rajta. Lehet nem volt hatalmas fejlődés, de hogy rosszabb lenne, azt nem tudom elképzelni. Lehet valami rossz darabot fogtál ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged