- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
Buds. Anno nagyon dicsértem itt a vezetékes fülest, és most ugyan ezt szeretném tenni a budssal is. Ez a hangzásra vonatkozik. Először megijedtem, mert többen rosszat írtak róla, és első hallgatásra nem győzött meg engem sem. Pár óra bejáratás után viszont hallhatóan kitisztult, és most már nagyon is jól szól. Érdekes módon eddig minden fülesnél a közepes harang volt a méretem, ennél viszont csak a legkisebb megy be a fülembe. Kissé nyom így is, de kezdem szokni, viszont cserébe egészen stabil, ez nem fog kiesni magától. Nálam jól bírja az aksi is, 4 óra után volt 60 százalékon. Igaz nem túl hangosan hallgattam közben. Először nálam is felemás volt a jobb és bal százalék, de két töltés után beállt.
Nem tudom milyen bt kodeket használ a buds, de gyanítom hogy valami alapot, ezen még csavarhatna a samsung, vannak ma már minőségibb kodekek is. Ez a gyenge pontja szerintem a vezetékeshez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Suzuki topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged