- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Okés, köszi! Én annyira nem nézem a verziókat.
Engem amúgy személy szerint teljesen hidegen hagy a Google Discovery. Majd én azt tudom, hogy mit akarok felfedezni, nem kell, hogy megmondja a Google...
A többi újdonságra majd ránézek, hogy mik vannak, nekem használat közben nem tűnt fel semmilyen változás. -
taz1
csendes tag
Nekem is csak a márciusi frissítés után lett 3.1, miután feldobtam Odinnal. A store-os frissítés szerintem egyedül a rácsméretes anomáliát javította a mappákban,de nem hozta 3.1-es újdonságokat.
Én mondjuk egyedül amiatt vártam a 3.1et, mert azt hittem végre be lehet állítani a Google discover-t a balra lapozáshoz, de mint kiderült ez csak a már eleve 3.1-el érkező készülékeknél lehetséges, valami rejtélyes okból kifolyólag. Köszi Samsung
-
zoo8800
veterán
Telekom kissé megfeledkezett a februári S10 frissítésről
-
sgeza
veterán
-
gabber01
addikt
válasz
janaman01 #30076 üzenetére
Látom még mindig nem kell updatelnem A11-re
.
Teljesen jól elvagyok A10en (csak bosszantó hogy minden nap el kell nyomkodnom, hogy NEM, NEM AKAROK FRISSÍTENI). Ahogy látom a hozzászólásokból jobb BIZTOS hogy nem lesz a kamera, de inkább rosszabb. Már az is szívás volt, hogy az S9 sok esetben jobb képet lőtt, kevesebb zajjal. Ennek talán bizonyos körülmények között nagyobb a dinamikája.
Vajon a letöltött frissítőcsomagot hol tárolja? Letörölném a fenébe, akkor talán nem zaklatna. (Tudom, máshogy is ki lehet kapcsolni, de így talán még egyszerűbb lenne) -
szalai112
senior tag
Hali
S10plus-ra ILO ROM-ot raktam jó pár hete hívás rögzítés miatt.
Csak egy kicsit késik a havi biztonsági frissítés
Van olyan fórum társ aki megkapta a februári frissítés?
ILO-val, a rendszert régen újra húztam hogy stabil kiadás legyen rajta. -
Muton
addikt
sziasztok!
frissítettem a telefon, ezzel a remekbe szabott 1,8 gigás csomaggal, eltekintve attól, h milyen okádék lett az egész, hogy ami egy mozdulat volt eddig, most az kettő, h mennyire gáz az egész, a telefon, amit eddig rádugtam a gépre és megjelent külső meghajtóként, most csak tölt. nem kérdezi meg, hogy szeretnék-e fájl átvitelt, vagy valami, eltűnt az usb beállítások menü. hogy lehet megoldani, hogy a windows újra meghajtóként mutassa a telefont és elérjem rajta a fájlokat?
-
Protezis
őstag
Én is tapasztalom, hogy 60 fps-es videó felvételnél akadozik. Ezt a videót találtam ezzel kapcsolatban https://youtu.be/Yob_-J-c1Ig
-
sgeza
veterán
válasz
Lacka89 #30172 üzenetére
Kapcsold ki a wifi meg bt keresést, az egy hülyeség szerintem. De mondjuk ez nem oka a problémádnak. Egyébként szerintem hagyd azokat a GPS progikat, konkrétan szedd le mindet! Utána nyomj egy restartot (esetleg egy cache törlést és akár alkalmazások optimalizálását is), majd várd meg a szabad ég alatt, hogy GPS jelet találjon úgy, hogy közben legyen net kapcsolat (először mobilnettel)! Olyan nincs, hogy GPS-szel rossz helyre tesz. Utána nézd meg, hogy mi történik! De mindent lépésről lépésre!
-
Lacka89
aktív tag
És most nézem, hogy a feleségem S10e is Ullot ír. Pedig az meg Ullo kozeleben sem volt. Nem értem..
-
janaman01
addikt
Nem ilyen jellegű a probléma, tudom ez már nagyon szőrözés amit csinálok...de mondjuk ha egy sötét szobában vakuval csinálok egy videót akkor pl ami 1m ig van tárgy az szép tiszta ( a körülményekhez képest de ami már mondjuk 2-3 méterre van, az homályos...és itt most nem arra gondolok nyilván hogy 4k tűéles kép legyen , egyszerűen csak többet vártam mondjuk mint egy s7 edge vagy egy note8...tud...most vagy én fogtam ki egy hibás darabot ( amit nem hiszek mert alapjában véve más körülmények közt pl sima fotó vakuval sötét szobában meg jobb mint az s7 edge vagy note 8) vagy nagyon elcsesztek valamit a frissitésekkor...sajnos droid 9 el nem tudom megnézni ...
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Lacka89 #30162 üzenetére
Erdekes csak Wifin csinalja, most hoztam el egy huawei cube routert baratomtol Ullorol. Nyomtam rajta egy resetet es ugy raktam bele egy Telenor kartyat. Ha lecsatlakozom a wifirol pontos a helymeghatarozas, amint felcsatlakozik ismet Ullore dob... Mit lehetne ezzel kezdeni? A router a hibas, de ez, hogy lehet egy reset utan?
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehet az, hogy a helyzetmeghatarozas allandoan rossz helyre dob? Biatorbagyon lakom es Ullore rak a google maps. Meg a telefon idojaras appja is Ullot ir. Kell par masodperc, hogy jo helyre rakjon, de eltelik x ido es ismet Ullon van a babum ugyan ott... es nem csak a telefonomon hanem a Tab S6on is ugyan ez? Nem reg toroltem teljesen a telefont, es voltam ott ahova allandoan rak. Mas nem tapasztalt anomaliat?
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #30160 üzenetére
A heic a jpeg helyett van.
A videónál a h.264 helyett lehet h.265-öt beállítani. Vagyis itt hevc-nek hívja.
A képeket mondjuk heif-nek nevezi a menüben, de a kiterjesztésük heic. -
csorbajeno
veterán
válasz
janaman01 #30157 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem tudom, azt próbáltad-e, amit pár napja írtam, hogy a kamera menüben kapcsold ki a képstabilizálást. De az a zizis képet nem indokolja. Nálam szerencsére nincs ilyen gond, elképzelésem sincs, hacsak nem a tömörítés. Illetve mivel és hogy akartad lejátszani?
-
janaman01
addikt
Igérem utolsó hozzászólás a témában , de most vakuval videóztam szobában a kutyámat...hát gyerekek siralmas dz a telefon...homályos zsizsás maszat az egész ...egyértelműen kijelenthetem s7 edge jobb...párom note 8 meg tökéletes....pedig most a 10 es droid van rajta
Csalódtam samsungékban..nyilván ezután márkaváltás jön... -
pruzsi
őstag
Üdv! Droid 10 en volt valamilyen ledes értesítő appom de most hogy frissült 11 re eltűnt, tudtok egy jót ajánlani?
Messenger fejek mostmar csak fixen bal felső sarokban lehetnek ,mert próbáltam mashova rakni de mindig vosszaugranak egy újabb üzenetnel. -
Phobion
őstag
Sziasztok! S10 plusnál tapasztalt valaki olyat, hogy a képernyő pár másodpercig, nagyon gyorsan feketén-fehéren villog, majd visszaáll a kezdőképernyőre?
Legfrissebb android van a készüléken.
-
válasz
RoryBreaker #30146 üzenetére
adb shell parancsokkal törölhetők / visszaállíthatók az ilyen appok.
[link]
Edit: @sgeza javaslata preferált, az enyém azokra is működik, amelyek nem kikapcsolhatók... -
sgeza
veterán
válasz
RoryBreaker #30146 üzenetére
Normál felhasználóként sehogy, mert az rendszeralkalmazásként van fent (root joggal persze lehet, de gondolom ez nem opció).
Annyit tudsz, hogy eltávolítod a frissítéseit, és kikapcsolod az alkalmazást. Az használati szempontból egyenértékű az eltávolítással. Bár a kikapcsolás emlékeim szerint eleve leszedi a frissítéseket amúgyis. Szóval lehet, hogy neked arra külön nem kell rányomnod, mert a kikapcsoláskor ezt közli veled. -
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet törölni olyan appokat, amiknél nincs olyan lehetőség, hogy eltávolítás?
(Onedrive pl.)Köszi!
-
Levmen
tag
válasz
csorbajeno #30137 üzenetére
Sajnos vezeték nélküli töltésre nincs lehetőségem. Megpróbálkozok egy FR-el akkor ahogy mondtad. Aztán ha nem javul akkor sajnos szerviz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
csorbajeno
veterán
válasz
Levmen #30136 üzenetére
Es vezetek nélküli gyorstöltésre van lehetőseged? Azt veszi rendesen? Ha igen, akkor nem szoftveres a hiba, hanem hardveres. Akkor valószinűleg a töltőcsatlakozó megadta magát. Ha vezeték nelkül sem okés, akkor lehet szoftveres és egy FR-el lehet probalkozni. Ez előtt viszont ments le minden fontos adatot, készíts biztonsági mentést, de a beállításokat semmi esetre se mentsd le. Ha azt is visszaállitod, akkor szoftveres hiba esetén az is visszaáll. Egyebkent az otthoni kábelek maik telefont rendben töltenek, mással nincs gond csak ezzel a telefonnal?
-
Levmen
tag
válasz
Ununqatrium #30134 üzenetére
Van itthon több kábel, töltőfej is, mindegyikkel lassan tölti.
-
Levmen
tag
Szia!
Van itthon 3 Samsung töltő is, közte szupergyors töltő, mindegyikkel egyformán tölti, azaz lassan. Usb port tiszta. Beállításokban ha kikapcsolom a gyors töltést és be, ugyan azt az a töltési időt írja. Esetleg az új android 11-re gyanakszom, de ha másnál nincs ilyen gond, akkor viszont nem értem.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Levmen #30132 üzenetére
Nálam eddig kétszer okozott ilyet kábeltörés. Első lépésben az általad leírt módon. A második lépés az 5 óráig tartó, már csak sima töltés. A végső fázisban már felugró ablak is jelzi, hogy ellenőrizzem a töltőfej csatlakozását, mert valami nem oké. A megoldás nálam mindkét esetben a kábelcsere volt.
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne a telómmal, hogy töltésnél ki írja, hogy gyors töltés, de igazából dupla annyi idő alatt tölti fel mint eddig. Volt már valakinek ilyen jelensége? Kb 3 óra kell neki amíg felnyomja. S10+ 512GB/8GB
-
kispal87
aktív tag
Ekkora tárhelyre nem sorozat, hanem HD poresz "illik"...
-
szalai112
senior tag
válasz
csorbajeno #30124 üzenetére
Nos hogy ne off legyen csak légy on is
Az 1TB kártyát telenyomom sorozatokkal filmekel -
Micsurin
nagyúr
válasz
csorbajeno #30122 üzenetére
8 évad? Én 6-ra emlékszem, mert az utolsó kettőre nem akarok emlékezni. Látod? Rá is fér!
-
szalai112
senior tag
válasz
csorbajeno #30120 üzenetére
Szia
Inkább stargte SG1 720p a sorozatot inkább
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csorbajeno #30119 üzenetére
Nem tölti meg eléggé.
...ha nem a hely a cél akkor Battlestar Galactica + Blood n Chrome + Web mini.
-
sgeza
veterán
válasz
RoryBreaker #30113 üzenetére
Továbbra is: Folder Sync!
Gyakorlatilag bárhogy konfigolhatod! Nagyon jól ki van találva. Rengeteg felhő tárhelyet ismer, de persze helyi hálózatra is tud menteni. SMB, FTP, SFTP, stb. kapcsolatokat is tud. Kiváló alkalmazás.
Bármilyen szinkronizálási feltételt be tudsz állítani.Amúgy én úgy használom, hogy a belső tárhelyről teljes mentést csinálok az otthoni fájl szerverre, a képeket pedig külön még mentem a Drive-ra. Ez utóbbit bárhonnan, például nyaralás, stb. közben is, így az elkészült képek azonnal mehetnek fel, ha netán történne valami a készülékkel.
-
Luigi962
őstag
Volt már itt téma és akit érdekel, ma bent voltam a Ferenciek-terén lévő Samsung szaküzlet és szervizbe és mondták már ott sincs az S10-re gyári fólia. A hátlapot fóliázzák helyben 9.900-ért, ha screen+hátlap fóliázást kérsz akkor az 16.000Ft.
A hátlapi fóliák elég jópofák egyébként! -
janaman01
addikt
válasz
RoryBreaker #30109 üzenetére
Én több éve szinkronizálom a google fotókat , ezért is sajnálom hogy megszűnik ebben az évben az ingyenes korlátlan tárhely gyengébb minőségben, node a lényeg:
Ha a telefonról törlöm, a képek attól függetlenül a felhőben megmaradnak, forditott esetben ha a google fotókból akarsz egy olyan elemet törölni ami még mondjuk az sd kártyadon van a telefonodban akkor engedélyt kér annak az elérhetőségére és onnan is törölni akarja( kell egy kis kompromisszum). Na ez az amit én nem adok meg neki. -
sgeza
veterán
válasz
RoryBreaker #30109 üzenetére
Folder Sync!
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok, bár nem pont s10 téma, de használ valaki galéria felhőbeli szinkronizálására google fotókat? Ez a szar nem tudja azt, ha én a galériából törlök fotót, akkor a felhőből is törli? Vagyis oda-vissza szinkronizál? Ha nem....... miféle szolgáltatót tudtok erre a célra ami jó és olcsó vagy ingyenes? Ugye az a bajom, hogy a samsung cloud geléria megszűnik. Onedrive drága......
Köszi!!!!!! -
janaman01
addikt
Még a kamera akadás nem rendeződik addig maradok a fentebb linkelt downgrade 10 romon...bár már elkezdett az is zaklatni hogy frissitsem 11 re🤣
Ezt nem lehet kilőni valahogy? Már a frissitésböl kivettem a pipát stb de csak csak feldobja a kis értesitő ikont naponta legalább egyszer -
sgeza
veterán
Az AUT régióban jött egy frissítés sima S10-re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest