Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na megint mi volt tegnap?
egy új olajszűrési eljárás kisérlete volt nálunk, volt jelen vagy 10 mérnök rajtam kívül. mondom én fotózok is mert nem fogok rá emlékezni hogy kell csinálni ha majd egyedül kell csinálnom. előveszem a telót, fotózok, erre úúú az mi? meg mekkora az? meg az tablet? meg á ú í utána nem az olajszűrés volt már érdekes hanem a telómmi a szar van az emberekkel?! nem látják hogy 2 méter vagyok, nekem ez a normál méret. meg kérdezik minek ekkora teló. mondom te szeretsz azon a kis szaron bolhányi betűket silabizálni? ezen meg kényelmes netezni, filmezni, mindent.
lefkosia: lol. lehetséges ilyen, millióból 1
vagy szar kinai akksija volt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Fűnyíró topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest