-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SyMbioTe #19238 üzenetére
Ja jut eszembe...telefonon rendben van a kép, de ha kitold Dex-re, na ott már észrevenni, hogy igen csak szétesik sokszor a kép.
Pont a Forza4-et teszteltem én is. Illetve megnéztem a Gears of War-t. Nagyon állat.
Amúgy már régóta mondogattam a kollégáimnak, hogy ez lesz a jövő...felesleges lassan PC-ből is erőműveket vásárolni játékokhoz. -
Diokhan
addikt
válasz
SyMbioTe #18776 üzenetére
Jó, azért láttam már mind a két végletre példát. Ezelőtt iPhone-om volt, és az iPhone topicban láttam olyan dolgokat, hogy csujujuj... Szóval az aggodalom nem teljesen alaptalan, de igazad van, meg kell bízni a partnerekben. Erre mondjuk megfelelő lehet, ha lehet az adott szervízt értékelni.
-
Massmurderer
őstag
válasz
SyMbioTe #18625 üzenetére
Se 85,se 80ért nem adnám el az enyémet.Ilyen makulátlan állapotba lévöt tutti nem találnák.Meg hát jó,nincs bajom vele,és jelen pillanatba nem nagyon veszek másik telót.Engem a 3-4 kamerásak nem vonzanak,se az S széria,még az S 20 se.Majd ha a samu csinál notch nélküli telót,ami megfelel arra hogy leváltsam a note 8at,akkor esetleg.
-
S e t h
nagyúr
válasz
SyMbioTe #17920 üzenetére
Nem tudom hol lehetne ezt ellenőrizni. Most vettem egy T Roc-kot és valahogy nekem alapvetésnekn tűnt, hogy ezzel nem lesz , vagy lehet probléma.
Lehet én dobódtam fel túl korán, amikor kijött a hír, hogy már a samuk egy része is támogatott, nem foglalkoztam akkor a fejegységekkel.hatala: ok.
-
válasz
SyMbioTe #17831 üzenetére
Na, meg is fordult a telefon szervizből. Hétfőn vittem be, délelőtt óta mehettem érte. Viszont nem cserélték a kijelzőmet, arra hivatkozva hogy külső behatás miatt az LCD egység megsérült
Pedig nem volt leesve, nem is látszik rajta semmi külsérelmi nyom, kijelzővédő üveg is volt rajta. Kép van mellékelve, az egyiken az imei számok vannak, a másikon pedig egy kép a foltról. És ennyi. TMX-hez lett elküldve.Hol érdemes ilyenkor még próbálkozni? Pesten valamelyik nagyobb szervizben?
-
becenevem
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest