- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz
ribarszki #19039 üzenetére
Nem tudom hogy csinálják
Akksin érezhetö hogy kicserélték? Jaa....irtam már itt,egyik havernak többször beéget a note 8 kijelzö.Multhéten beszéltem vele,még év elején vitte be kicseréltettni,megint beéget neki.pedig azt is mondta hogy fényeröt is visszavette meg minden.Eddig 3x cseréltek kijelzöt nála
Nálam semmi ilyen gond nincs.
-
-
Kasya
nagyúr
-
Taci
addikt
válasz
ribarszki #17042 üzenetére
Volt pár kollégának itt ilyen jellegű tapasztalata (kereső), esetleg írj rájuk privátban (is), hátha hamarabb fognak reagálni, hogy náluk mi volt a megoldás.
-
Taci
addikt
válasz
ribarszki #16169 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt, hátha segít:
Beállítások --> Értesítések --> Speciális --> Három pötty jobb felül --> Rendszeralkalmazások megjelenítése --> Telefon (nekem a 3. Telefon-bejegyzés) --> Ne zavarjanak - egyéni engedély --> Bekapcsolás
Valahol olvastam, egy próbát megér.
Na közben olvasom, hogy mégis egy app volt. Örülök, hogy megvan.
-
válasz
ribarszki #14771 üzenetére
Engem borzasztóan zavar a FHD. Szőrösebbek a betűk, illetve néhol vastagabbra is állítja...
Nem...nem ennyire jó a szemem, alapesetben észre sem lehetne venni a különbséget, csak a Samsung pentile matrix elrendezést használ az RGB helyett. Anno a Note 3-mal is ez volt a bajom, hiába volt FHD, de atom pixeles volt.
-
Somatom
veterán
-
_ak_
addikt
válasz
ribarszki #14726 üzenetére
Nem is ez a lényeg. Itt nincs lehetőség arra, hogy akkor kezdjen el rögzíteni, amikor valami változás történik a kijelölt képrészen, hanem neked kell időzíteni a felvételt őgy, hogy kívánt felvétel pont benne legyen a lassítot időben.
Még csak szerkeszteni sem tudod, hogy mettől meddig legyen ez, ahogy pl a sima slowmoban.Nem volt a kezemben S9, de a promo videók ennél sokkal többet mutattak.
-
treker42
tag
válasz
ribarszki #14689 üzenetére
Volt rajta 'üveg' fólia az jobban elrepedt.
Ez volt a tok:
https://www.ebay.com/itm/Galaxy-Note-8-S8-S8-Plus-Case-Zizo-Bolt-w-Screen-Protector-and-Holster-/263189162684?var=&hash=item0Képről nagyon tetszett de a vártál jobban csúszósabb - (nem tudom miért kellet a note 4-es féle hátlapot hanyagolni) + fél év után kitört a kitámasztója. Kiválasztásnál fontos volt a fekvő övtok -amit ehhez a telefonhoz tok nélkül se találtam anno. ez meg 3-az egyben tok- fólia+ övtok (ami amúgy elég patent de egy kézzel nehéz és kockázatos kivenni belőle (bringázás közben).
Ez után lehet áttérek a kijelző takarós megoldásra. (amit majd váltogatnom kell bringa konzol tartóba így is épp hogy bele fér.
-
válasz
ribarszki #14625 üzenetére
Pont az van rajta, csak egy picit már unom, kellene valami újítás, csak nem tudom melyik vonalon induljak el. Ha kiveszem a Neo Hybrid-ből mindig meglepődöm, hogy jééézusom de szép ez a telefon, milyen vékony!!!
Van még itthon egy Spigen Thin Fit, de az valami borzasztó kemény, nem hiszem, hogy sokat tompít esésnél, illetve mivel nem ér fel a tok a kijelző széléig, így a nadrágzseb szépen kikezdi a Mobile Outfitters fóliámat
( a sarkát már le is kellett csippentem, mert feljött)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest