- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
szab120 #13089 üzenetére
..de ha itt többen panaszkodtok erre a "Napjában N-szer újraindul" hibára, akkor ez az eszköz egyáltalán nem mondható stabilnak.
A fentebb valaki által gyengusznak jellemzett Note 5 mondjuk 1 hónapot is elmegy nálam, mire valami frissítés miatt úgy gondolom, hogy örülne egy ki/bekapcsolásnak.Az iszonyat nagy gáz, ha egy Note 8 ennyire nem stabil, szerintem.
Egy vásárláshoz a 0. pont egy mobilnál, hogy legyen stabil, és az 1-es pont, hogy lehessen telefonálni vele (ami az S9/9+ -on nem ennyire egyértelmű, lsd. nem értesít ha volt hívásod, stb.. számomra igen durva hibákról írnak a topicjában)
Töprengek egy Note 8 vásárláson, de ha ezek a hibák a normál használat mellett fennállnak, inkább kihagyom ezt a telót.
-
Ákkk
addikt
válasz
szab120 #13059 üzenetére
A 8 gb ram tuti nem erre nincs még felkészítve az s9 ben lévő processzor és szoftverileg sem, de ha már 6 gb ra normálissan optimalizálnák az már nem lenne rossz..
Abban 99%ig biztos vagyok, hogy nem kap ram esetén többet.
Nagyobb aksit terveznek meg kijelzőbe rakott ujlenyomatolvasót bár ez szerintem még a note 9 nem kapja meg.
Egyébbként a note 8 ugyanazt az üzemidőt hozza nálam mint az s7 edge anno. -
törölt tag
válasz
szab120 #12990 üzenetére
Én droid főverzió váltáskor leszedem 4 fájlos romot és odinnal legyalulom az egészet majd fel az új rom. Két új samu van a háznál oreóval és semmi gondja az akkuidővel. 5-6-7 órás kijelzőidő mindig megvan egész nap nyomkodva van, (wifi vagy mobilnet valamelyik mindig aktív, messenger, fb, böngésző, fotózás+videózás, youtube, játék, zene, smart view, kevés torrent)
-
-
törölt tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szab120 #12552 üzenetére
Hát, szerintem pedig nem az..
Akivel beszéltem futólag, és hasonlóan használja a telefonját, mint Én.. ergo sokat telefonál, keveset nyomkodja, ugyan úgy max ~2 napot megy az S9, mint Nálam a Note8.
Mobilosoktól is jött pár visszajelzés az ügyfelek részéréről, hogy mondjuk az S8-hoz képest sem ugrott meg kiemelkedően az üzemidő, sőt, közel azonos.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szab120 #12298 üzenetére
ahhoz képest, hogy segítséget kérsz, a monológod végén végig fikázod a telefont, mert magadba el könyvelted hogy ebbe ilyen szar és így kell működnie
ettől függetlenül én mondom, hogy ha normálisan regisztrálod be, és nem "munkás" kezed van, akkor jól működik
ha vizes az ujjam, vagy ha dolgozok és lekopik a bőr akkor egy kis ideig nehezen veszi be, de aztán mikor elmúlnak ezek, semmi gond nincs vele
próbáld ki úgy, hogy teljesen egyenesen rakod rá az ujjad, vagy úgy is regisztráld be az ujjad, hogy döntögeted elforgatod stb tehát ne csak elölről hanem több irányból, mert sztem az elhelyezés miatt szinte tuti hogy nem teljesen párhuzamosan fogod hozzá érinteni, hanem valamilyen szögbe
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Pioneer
őstag
válasz
szab120 #11833 üzenetére
Ma leteszteltem tok nélkül is a vezeték nélküli gyorstöltőt. 40%-ról 100%-ra ,1óra 30 perc alatt töltötte fel. Fél órát számított, hogy nem volt rajta tok a telefonon, ezáltal az indukciós tekercsek közelebb kerültek egymáshoz.
Ráadásul csak ötöd annyiba kerül, mint a te lassú vezeték nélküli töltőd...
-
válasz
szab120 #11578 üzenetére
Nálam simán megy, OTP-s kártya van beregelve, szóval töltögetni nem kell. A napokban váltottam S8+-ról, itt újra rá kellett nyomni a regisztrációra, mert felismerte az alkalmazás,hogy már van kártyám régebbről, de ennyi. Elsőre ment. Azóta már vagy 5-6-szor fizettem vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenMediaVault
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged