- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Segítségeteket, ötleteteket kérném.
Orvosként dolgozom, a következőt szeretném: a köpenyemre csiptetett bluetooth-headsettel, diktafonnal 1 gombnyomással felvenni a szöveget: minden betegvizsgálat után rádiktálnám, pontosan mit találtam. Aztán mondjuk 20 beteg megvizsgálása után, később a szobámban visszahallgatva leírnám ezeket. Ez nagyon megkönnyíteni és pontosítaná a munkámat.
Mi volna az ideális megoldás szerintetek? Az nagyon macerás, hogy előveszem a telefonomat, feloldom, elindítom a programot, hangfelvételt, majd leállítom... Létezik erre valami bluetoothos mikrofon, amin csak egy gombot megnyomok, és veszi is? Galaxy Note 2-m van. Diktafonon is gondolkoztam, az volna az igazán jó, ha az csak akkor venne, ha nyomvatartok egy gombot - ugyanis félő, ha bekapcsolva marad és felvesz 2-3 órát, akkor abból nekem szinte lehetetlen lesz megkeresnem azokat a 20-30 mp-eket, amikor én hasznos dolgokat mondtam rá...
Várom a tippeket a technikai megoldásra, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest