Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oncsi

őstag

válasz koxminator #2674 üzenetére

A kívánalmaimnak sajnos kevés felel meg.
    Nekem másokkal ellentétbenn fontos a jó hátlapi kamera, villanóval. Leginkább amire használom dokumentumok tárolása, küldése mail-ben, fax-on. Szerkesztése helyben. Fényképek azonnali feltöltése szerverre.Tehát kell a min. Hsdpa+ modem vagy LTE. is.
    10' az kb még belefér, 12 nem biztos. 7-ek kiesnek mert kell a HD felbontás. Nagyobb nem fontos. Úgysem látom már.
    JB pont tetszik a Samsungon. Nekem mindenre elég volt. KK a gyerekes grafikájával nekem finoman fogalmazva "hányinger" Másrészt semmi érdemlegeset nem hoz.
    Kicsit jobb kijelző jól jönne ( a fekete eléggé gyenge, meg az egész szürke skála enyhén zöldes) és ez kijelző csere után sem javult. Asszony Tab 10.1-e sokkal jobb ebből a szempontból.
    Multiwindow kell, mert a net közben szoktam rajta filmet nézni, meg dokumentumok írásakor jól jön a két felület egy másolom a lényeget művelethez.
    egy érdekesség. 2012 Tab 10.1 írja-olvassa az ext4-et. A 2013 Note olvassa az ext4-et. A 2014 Note nem ismeri fel az ext4-et.
    Jelenleg, hogy eladtam a 8020-at, rájöttem, hogy nekem az lenne az igazi most is :W
    De Asus vonalat most még átnézem. Igéretesnek tünnek, meg az áruk is vonzó.
    Kinaiakat mellőzném. Volt concorde, meg valami overmax vagy mi, de mindenben elmaradtak a Samutól (nem a Note-töl, hanem a Tab-tól)

Új hozzászólás Aktív témák