- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
koxminator #2674 üzenetére
A kívánalmaimnak sajnos kevés felel meg.
Nekem másokkal ellentétbenn fontos a jó hátlapi kamera, villanóval. Leginkább amire használom dokumentumok tárolása, küldése mail-ben, fax-on. Szerkesztése helyben. Fényképek azonnali feltöltése szerverre.Tehát kell a min. Hsdpa+ modem vagy LTE. is.
10' az kb még belefér, 12 nem biztos. 7-ek kiesnek mert kell a HD felbontás. Nagyobb nem fontos. Úgysem látom már.
JB pont tetszik a Samsungon. Nekem mindenre elég volt. KK a gyerekes grafikájával nekem finoman fogalmazva "hányinger" Másrészt semmi érdemlegeset nem hoz.
Kicsit jobb kijelző jól jönne ( a fekete eléggé gyenge, meg az egész szürke skála enyhén zöldes) és ez kijelző csere után sem javult. Asszony Tab 10.1-e sokkal jobb ebből a szempontból.
Multiwindow kell, mert a net közben szoktam rajta filmet nézni, meg dokumentumok írásakor jól jön a két felület egy másolom a lényeget művelethez.
egy érdekesség. 2012 Tab 10.1 írja-olvassa az ext4-et. A 2013 Note olvassa az ext4-et. A 2014 Note nem ismeri fel az ext4-et.
Jelenleg, hogy eladtam a 8020-at, rájöttem, hogy nekem az lenne az igazi most is
De Asus vonalat most még átnézem. Igéretesnek tünnek, meg az áruk is vonzó.
Kinaiakat mellőzném. Volt concorde, meg valami overmax vagy mi, de mindenben elmaradtak a Samutól (nem a Note-töl, hanem a Tab-tól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest