Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetrion
csendes tag
Én ilyen fehéret vettem magamnak és nem bántam meg.
Előtte Tab 10.1-et használtam, azt a páromnak adtam. Igazából azzal sem volt bajom, tartalom fogyasztásra teljesen jó volt, de ez ezzel a processzorral, memóriával és a jelly bean-nel biztosan sokáig elég lesz.
Tesztekben két dolog miatt szoktak fanyalogni.
Az egyik, hogy miért nem full HD. Nem mondom, hogy rossz lenne, de pl. az Asus Infinity több, mint 200 eFt, ennyit nem ér. Másrészt számomra a full HD-nak akkor van értelme, ha programok ki is használják, nem merül jobban a gép, és nem lassul be tőle a rendszer.
A másik az anyagminőség. Tény hogy a Tab-bal összehasonlítva az masszívabbnak érződik, mivel az előlap egy üveg felület, míg itt még egy keret is megjelent, cserébe viszont így nagyon jó helyen vannak a hangszórók. A hátlap horpadása is érdekes dolog. Ugyan olyan erővel megnyomogatva a a Tab 10.1 hátulját, ugyan annyira horpad, mint a Note 10.1, sőt annak még hangja is van, mivel a hátlapja nem fekszik fel mindehol az akkumulátorra. Ez érdekes módon a Tab tesztjeinél nem jelent meg negatívumként, a Note-nál meg mindenki ezen lovagol. Hozzáteszem, hogy olyan erővel kell nyomkodni, ami bőven meghaladja a rendeltetésszerű használatot. Ha nem olvasom a Note tesztjeit, akkor soha eszembe nem jutott volna a Tab hátulját megnyomkodni, hogy horpad-e, mert az egy évi normál használat közben nem horpadt, ahogy a Note sem az eddigi idő alatt.
Ja, és az anyaghasználat. Ha pl. a Nokia vagy a HTC használ polikarbonátot akkor a reakció: wow, micsoda anyag! Ha a Samsung használja, akkor szar, gagyi műanyag.
Bocs, ha kicsit hosszú lett, de ez már kikívánkozott belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Microsoft Excel topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest