Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tetrion

csendes tag

válasz Amalgam #337 üzenetére

Én ilyen fehéret vettem magamnak és nem bántam meg.
    Előtte Tab 10.1-et használtam, azt a páromnak adtam. Igazából azzal sem volt bajom, tartalom fogyasztásra teljesen jó volt, de ez ezzel a processzorral, memóriával és a jelly bean-nel biztosan sokáig elég lesz.
    Tesztekben két dolog miatt szoktak fanyalogni.
    Az egyik, hogy miért nem full HD. Nem mondom, hogy rossz lenne, de pl. az Asus Infinity több, mint 200 eFt, ennyit nem ér. Másrészt számomra a full HD-nak akkor van értelme, ha programok ki is használják, nem merül jobban a gép, és nem lassul be tőle a rendszer.
    A másik az anyagminőség. Tény hogy a Tab-bal összehasonlítva az masszívabbnak érződik, mivel az előlap egy üveg felület, míg itt még egy keret is megjelent, cserébe viszont így nagyon jó helyen vannak a hangszórók. A hátlap horpadása is érdekes dolog. Ugyan olyan erővel megnyomogatva a a Tab 10.1 hátulját, ugyan annyira horpad, mint a Note 10.1, sőt annak még hangja is van, mivel a hátlapja nem fekszik fel mindehol az akkumulátorra. Ez érdekes módon a Tab tesztjeinél nem jelent meg negatívumként, a Note-nál meg mindenki ezen lovagol. Hozzáteszem, hogy olyan erővel kell nyomkodni, ami bőven meghaladja a rendeltetésszerű használatot. Ha nem olvasom a Note tesztjeit, akkor soha eszembe nem jutott volna a Tab hátulját megnyomkodni, hogy horpad-e, mert az egy évi normál használat közben nem horpadt, ahogy a Note sem az eddigi idő alatt.
    Ja, és az anyaghasználat. Ha pl. a Nokia vagy a HTC használ polikarbonátot akkor a reakció: wow, micsoda anyag! Ha a Samsung használja, akkor szar, gagyi műanyag.
    Bocs, ha kicsit hosszú lett, de ez már kikívánkozott belőlem.

Új hozzászólás Aktív témák