- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz Yager01 #14719 üzenetére
Szerintem érkezni fog, elvégre a posztodban leírt kódsorok a szept.13 -án kiadott release -hez tartoznak. De, ha letöltöd SamFirm, vagy Frija -val a legfrisebb firmware -t, akkor a HOME_CSC -t használva mindjárt felrakhatod, mintha update érkezett volna.
-
Yager01
senior tag
-
anadroid
senior tag
válasz Yager01 #14717 üzenetére
Nekem is pozitív tapasztalatom van a thai SIM-mel, mivel az enyéim nem szolgáltatósak, így nem kellett Odinnal játszani, utána 3 lépcsőben frissült is (először februári 9-re, majd szeptemberire és most októberire). Van egy Samsung alkalmazás, ami csak thai nyelven jelenik meg, de nem zavar. THL/XEH,XEH/ATO, a másikon az ATO helyén is XEH. Végre megy a hívásrögzítés, nekem ez volt a lényeg.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
legenda
válasz Yager01 #14500 üzenetére
Nem feltétlenül az a rossz, ahogy csinálod, egyszerűen az van, hogy terelik az embereket a fizetős letöltés felé, illetve azokat részesítik előnyben, ezért a kapacitás jelentős része nekik van fenntartva, kellő terhelés mellett így nem indul el a díjmentes mód.
A SamFirm alkalmazás a biztos, azzal gyorsan lehúzható.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
őstag
válasz Yager01 #14451 üzenetére
Basszus van is egy vietnámi data simem...
Vagy a másik lehetőség....amikor megvettem a N9-et, már a 9-es android volt rajta. A Samfrimware-ból visszatettem rá ODIN-al a 4 file-os utolsó januári 8-as androidot. Az APK mirror-ról az utolsó tzvavalyi ACR-t és én így használom, tökéletesen. Annyi a bibi, hogy amíg ACR-t akarok használni itt megálltam, nem vehetek N10-et pl, mert alapból 9-el jött ki, de ez a ROM, jó ötlet. (Nem is gondoltam rá...) Ilyenkor sem ugrik a KNOX gondolom.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
vmack
tag
válasz Yager01 #14451 üzenetére
Már többször volt szó róla. Felteszel egy független rom ot és egy izraeli vagy tahi sim el indítod el. ez után ott lesz a gyári tárcsázóban a hangrögzítés. Lesz lehetőség alkalmanként vagy az összes hívás rögzítésére. 2-3 ezer forint egy ilyen sim, bőven megéri. (és elég egyszer betenni, szóval akár kölcsön is kérhetsz egyet)
-
gerner1
nagyúr
válasz Yager01 #14395 üzenetére
A samu nem gyárt ilyet. Utángyártott létezik (pl ebay -n találsz), de azokkal is csak akkor működik a vezeték nélküli gyors töltés, ha a kijelző ki van kapcsolva. Bekapcsolt -tehát aktív- kijelzővel ezen a készüléken is inaktív a gyorstöltés (vezetékesen is...) .
[ Szerkesztve ]
-
-
korimv6
aktív tag
válasz Yager01 #11862 üzenetére
Szia.
Nekem is ilyen fólia van. Először lehúzod a leghátsó, egész fóliát. Feligazítod a telefonra. Bátran visszaszedheted, mert még nem a végleges fóliát ragasztod a kijelzőhöz. Ha megvan a jó pozíció, az egyik végénél visszaszeded a feléig, ahol a fül is látszik, majd ennél fogva lehúzod az utolsó védőréteget a hátuljáról, közben bankkártyával simítod a fóliát. Ha ez megvan, a másik felével is ezt megcsinálod. Miután ez is megvan, egy szike vagy kés segítségével kell leválasztani a legfelső védőréteget. Most már csak puha ronggyal szabad simogatni, nehogy megkarcold a végleges fóliát.
Remélem érthető volt.
Körbe zárt villám.
-
félisten
-
baladam86
aktív tag
válasz Yager01 #11862 üzenetére
Kis odafigyeléssel menni fog a felrakás, ne siess vele, a lényeg, hogy ne legyen egy porszem, szennyeződés sem a kijelzőn.
Hosszútávra ne tervezz az ilyen üvegekkel, ha csak a széleken ragad, akkor pár hét után be fog jutni a por valahol, ha teljes felületen ragad, azt meg szinte lehetetlen tökéletesen feltenni.
A legjobb megoldás valami UV ragasztós üveg, azokat könnyű feltenni, és fent maradnak biztosan, nekem az Xpro vált be a legjobban, de szerintem bármilyen olcsó, Kínából rendelhető UV-s ragasztó megteszi.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
petymeg
addikt
válasz Yager01 #11492 üzenetére
Én is használok (ilyet is meg még négy másikat), ez az egyik kedvencem, annyi pici gond van vele, hogy rideg és könnyen elhasad leszedésnél a sarka. De ha nem váltogatod hetente a tokokat -mint én-, akkor nem lesz gondod vele.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
thedarkfox
senior tag
válasz Yager01 #11161 üzenetére
Azért a telefonálás masszívan harap az akksiból. Ahogy fentebb is írták, függhet ugye a térerőtől is, mozogsz-e közben pl.: kocsiban menetközben gyakori cellaváltás, netán a lefedettség csapnivaló.
(Tavaj febr.tól- áprilisig szentendrén voltam kiküldetésen délbe már 25-30%on voltam, áprilistól "belvárosba" 13 kerbe alza bemutatótermét csináltuk, este értem el ugyan ezt, de még akkor is jobban bírta, olyan 40-50% értem haza, a felhasználás módja közt nem volt külömbség, (szíp fehér pdf fájlok bogarászása) csak a térerő/lefedettség)[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Yager01 #11143 üzenetére
Telefonálás kapcsán attól is függ a fogyasztás, hogy mennyit mozogsz, hányszor kell cellából cellába és toronyról toronyra ugrálni, milyen a térerő...stb., így az alapján nehéz összemérni a telefonokat.
Az eltérő rendszer miatt a beállítások is kérdésesek, itt van ugye olyan, ami a másik telefonodnál nem volt, mint például a toll, annak a beállítása is számíthat, de sok más is.
Nekem Mate 10 Pro volt korábban, ami még a P20 Pro-tól is jobb akkumulátoros üzemidőt tud, de megfelelő beállításokkal és nagyjából azonos használati szokásokkal még annak a szintjét is hozza a Note9.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
thedarkfox
senior tag
válasz Yager01 #11143 üzenetére
Pont tegnap néztem ~5:30 sot, vegyesen volt mindenféle használattal, exel bactatás, online film, youtube, zenehalgatás, játék, böngészés egész nap aktív 2 bt eszköz (1 füles, 1 karperec)....
Most rátöltöttem de majd 3 ó 48% nál.Mondjuk a telefonálas is sokst eszik és a sotba nemjelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
korimv6
aktív tag
válasz Yager01 #11054 üzenetére
Az tényleg egy sz@r fólia. Sajnos én is vettem, de a csomagban található másodikat már fel sem tettem. Kísérletezgettem üvegfóliákkal is, de az sem bírt sokat, ráadásul nem is egész felületen tapadtak. Ha ebayről rendeltem, a hanyag csomagolás miatt sokszor már törötten érkeztek meg. Most [ilyen] fóliát használok lassan egy hónapja, és nagyon bejött. A felrakása is zseniális, lehúzol egy réteget a hátuljáról, felteszed a megfelelő pozícióba, majd a következő eltávolítandó réteg a fólia hátán ketté van osztva. Először a tetejénél távolítod el, közben bankkártyával bubimentesre simítva, majd az alsó felén megismétled. Legvégén az elejéről eltávolítod a védőréteget. Ha kicsit ügyes vagy, semmi buborék nem marad alatta.
Körbe zárt villám.
-
tylerddd
veterán
válasz Yager01 #11056 üzenetére
A Samsung bill-t használva a mikrofont megnyomva nekem a google hangalapú diktálás jön elő, előtte nekem is a Samsung jött elő, de az nagyon ratyi. A beállításokban általános kezelés, nyelv és bevitel, képernyő billentyűzet és ott a billentyűzetek kezelése alatt van egy csúszka, amivel be lehet kapcsolni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
válasz Yager01 #11032 üzenetére
Ilyen csak a Samsung keyboardban van, ugyanis a billentyűzet része ez a pennel írás. Viszont van olyan a pen beállításainál, hogy ha egy szöveges bevitel mező fölé viszed a pent, akkor jelenjen meg egy ikon, amire bökve elindul ez az s penes bevitel. Nem tudom, hogy ehhez alapnak kell e lennie a Samsung keyboarnak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest