-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desimal92
csendes tag
válasz
Scrydhan #820 üzenetére
Jobban? 11.-én 23:50körül előrendeltem, és tegnap kaptam visszahívást.
Való igaz, eléggé beleéltem magam, hogy az előrendelés végéig megkapom én is.
Olvasgattam a Facebook oldalukat, itt a fórumot, hogy rengetegen megkapták már, 2-3 nap után visszahívás nekem meg 2 hét után semmi...
Én csak az egyik boltot próbáltam hívni napokig, 0 eredmény. Kétszer közölték velem írásban, hogy tuti visszahívnak mindenkit. Tegnap úgy gondoltam 2.5 hét után, hogy írok egy korrekt levelet, hogy legalább valami információt hadd kapjak. Továbbították a levelem, és ma reggel hívott egy kollegina, hogy valami technikai malőr által az én telefonszámom elkeveredett és valóban nem hívtak..Viszont ő nem tudta meg mondani, mikor lesz a fénylő prizma.
-
Isendel
csendes tag
válasz
Scrydhan #735 üzenetére
Vodával ugyan így vagyok, csak ott annyival rosszabb nincs telószám a bolthoz. Vagy bejárkálok, vagy várom hívjanak. Amugy előrendelő voltam, és semmi infót nem tudnak adni. Még a pontos árát sem tudják megmondani, mert elvileg jár kedvezmény, de az majd akkor derül ki mikor megveszem
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Warships
- Kuponkunyeráló
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Suzuki topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő