Hirdetés
- Billentyűzet gondom van
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Apple asztali gépek
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - SSD kibeszélő

- 

PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Schuler888
senior tag
válasz

szerzol

üzenetére
						1-1 ciklus viszont nem ugyanugy oregiti es degradalja az akksit
 egyebkent par evvel ezelottig ez nagyon nem volt tema lemerült aztan csutkara fel, az utobbi idoben lett nagyon felkapva, oke, en elhiszem hogy van benne valami, de sztem minimalis elonyt lehet osszeszedni vele, plane levetitve egy atlag 1-2eves hasznalatra - 

gjoco1
addikt
válasz

szerzol

üzenetére
						Így van. Mindíg úgy csináltam Én is. Azután jött az AccuBattery "őrület" mert jó ideig kínlódtam vele a 40-80%-os vacakolással. Már hónapok óta leszoktam róla ( meggyőztek ) és használom-nem méricskélem stb...
 Manapság engedem merülni 20%-ig és megy a töltőre. Ha feltöltött leveszem. Ennyi.  - 

gjoco1
addikt
válasz

szerzol

üzenetére
						Végignéztem,de nem találok mást. Érdekes módon,mikor frissült azt a részét nem is néztem.Most hogy szóba hoztad,akkor vettem észre,hogy Nálam alapban korlátozva volt a proci és a fényrő.
Még ezeket találtam. [kép] [kép]
Elég elcseszett megoldás. És hiányolom az optimalizálást is. Vagyis van,de ha 100%-os akkor nem enged optimalizáli. De minek is,ha 100-as ? Nem igazán vágom,miért rakták így össze.
 Vagy nem találjuk. 
  - 

MAQ12
tag
válasz

szerzol

üzenetére
						Szia!
Nekem ilyen tokom van és igen más a szín. A hátulja, fekete (műanyag) az oldalai ami gumiból van sötét szürke. Nekem kb 1 hónap használat után a kisebb kitámasztó kar felületén kopás nyomok vannak, mivel az kicsit domburú és azon támaszkodik a telefon, mikor le van fektetve az asztalra. Egy ilyen árszintű toktól nem ezt vártam volna. Ha érdekel, tudom fotózni. 
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
 - AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
 - Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egyebkent par evvel ezelottig ez nagyon nem volt tema lemerült aztan csutkara fel, az utobbi idoben lett nagyon felkapva, oke, en elhiszem hogy van benne valami, de sztem minimalis elonyt lehet osszeszedni vele, plane levetitve egy atlag 1-2eves hasznalatra

Manapság engedem merülni 20%-ig és megy a töltőre. Ha feltöltött leveszem. Ennyi. 

Vagy nem találjuk. 

Jó a taktikád......