Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Wiktor93* #14682 üzenetére
Szerinzem nem tudja sajnos . . . Eléggé kiveséztük már a noteszt , de szó sem volt erről . Legutóbb egy Honorr 90 volt nálam tesztelés miatt , mert még a Magic et nem ismertem és annál láttam először E Sim támogatást . . " Öreg szekér " már ez ahhoz . Remélem nem tévedek . Négy + éve használom ezt , de nem találkoztam ezzel a lehetőséggel .
-
Pioneer
őstag
válasz
Wiktor93* #14433 üzenetére
Köszönöm, valami ilyesmire tippeltem én is. Egyszer már cseréltek benne alaplapot (más miatt), akkor utána tökéletesen működött sokáig, mikor legközelebb cserélktek benne kijelzőt + aksit, utána jelentkezett ez a probléma.
Gondolkoztam már rajta, hogy szétszedem és megnézem, de a vízállóság nekem nagyon fontos. Esetleg tudod (vagy bárki más) hogy hol lehet hozzá venni gyári méretre vágott kétoldalú ragasztót a hátlaphoz? Note10 + (4G)
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest