Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TODI1111

veterán

válasz Dj.Mike #9980 üzenetére

Igen , én téged is megértelek mert akinek nincs szüksége éjszaka a telefonra az tegye nyugodtan repülő üzemmódba. Visszatérve az akku fogyasztáshoz, azért éjszaka is lehet optimalizálni a fogyasztást repülő üzemmód nélkül is. Ha már egyszer okostelefonunk van akkor adott a lehetőség, hogy úgy használjuk ahogy mi szeretnénk. Az én készülékem minden éjszaka 5%-ot fogyaszt ( este tíz-fél tizenegy-től reggel öt húszig). Minden be van kapcsolva (wifi, mobil net, GPS....) csak megpróbáltam az alkalmazásaimat megfelelően beállítani. Nem rakom repülő üzemmódba csak a ne zavarjanak funkciót használom. Kivételek közé vannak adva a kedvencek ( család, barátok) ha a kedvencek közül keres valaki azt jelzi a készülék (akár a vibert is) egyébként néma csend. Az időjárás alkalmazásom is be van állítva, hogy amikor alszok akkor feleslegesen ne frissítsen.

Az email alkalmazásom (aqua mail pro) is hasonlóképp, mert ráérek reggel elolvasni az esetleg éjszaka küldött emaileket.

Úgy hogy szerintem ha rászán az ember egy kis időt akkor szépen lehet optimalizálni egy készüléket.
    Aztán persze a nappali fogyasztás már megint egy máik dolog, mert ott már legfőképpen az számít, hogy milyen lefedettségű helyen van az ember, hány postafiokot szinkronizál, mennyit telefonál és még hosszan lehetne sorolni.

Új hozzászólás Aktív témák