Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McMuthee
csendes tag
Üdv! Valaki tudja esetleg, hogy a MediaMarkt-ban, ha szeretnék Garancia Plusz Gold szolgáltatást kérni egy Note 10+-ra, (tudtommal ez tartalmazza a baleseti meghibásodás dolgot) akkor azért körülbelül mekkora felárat kell fizetnem?
-
-
McMuthee
csendes tag
Üdv! Ismét a tanácsotokat szeretném kérni. Esetleg valaki közületek az euronicsban vette a készülékét? Megmondom őszintén a T-nél akartam vásárolni, mert az összes telefonomat eddig ott vettem, de közölték ma velem, hogy a Plus modellből már csak az 5g-s változat van/lesz. Ami annyira nem játszik nálam, mivel az közel 400k. Láttam, hogy az euronicsban a sima Plus/256/fényes fekete 320k. Tudom, hogy létezik olcsóbban is, és azt is tudom, hogy velem van a hiba, de kevésbé tudok bízni az általam nem ismert boltokban. Pláne ekkora összegnél. Így vagyok az euronicsal is. Nyilván vásároltam már náluk, de nem ekkora összegben, illetve garanciális ügyintézésem se volt náluk. De mégis közelebb áll hozzám, mint egy általam ismeretlen gsm üzlet. Szóval... van valakinek tapasztalata velük?
-
McMuthee
csendes tag
Üdv mindenkinek! Tapasztalatotok alapján a közelgő S széria megjelenése mennyire lehet hatással a Note páros árára? T-nél szeretném megvásárolni és arra gondoltam, hogy kivárom azt a pár hetet a megjelenésig, hátha faragnak kicsit az árából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest