Hirdetés
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
icecave #8053 üzenetére
Igazad van 9 jött ki. Sorry.
Kakuk100:
Én sem értem az árak hova szállnak még ennél jobban is el. Durva. Pont beszéltük hogy egy másfél milliós régebbi autóm van de ha az új N20U bele teszem hirtelen 1/3-val nő az összérték.... Az nagyon durva.Vissza terve erre a 3 év támogatásra szerintem ez egy olyan lépés amit több gyártónak is el kell kezdeni nemsokára. Most az Apple az 5 év támogatással egyedül van a piacon. És igazából a Samsung telefonok hardveresen képesek lennének szerintem 4-5 évet futni főleg egy anno volt csúcs hardver.
A hardver része már annyira nem befolyásoló szerintem sok embernél, mármint a CPU, GPU, RAM méret vagy a háttér tár gyorsasága. Mert ezek közel egyben vannak. Jó tudom hogy az Apple SOC durva de normál felhasználás mellett a többi is teszi a dolgát.
Így marad a kamera, az üzem idő, dizájn és a magasabb kép frissítés. És szerintem jogosan elvárható ha már közel ugyan azt az árát fizeted amit egy 5 évig támogatott apple készülékért akkor járjon a hosszú támogatást is szoftveres színen. Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest