Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Apple-t sosem azért szerettem, mert olyan bőkezűen osztott bármit is...
Ott kevés az eszköz, könnyű optimalizálni és sikerül is nekik. Plusz a feature-ök is messze elamradnak lehetőségekben a droidtól. Erre szoktam mondani,hogy lehet hogy az iPhone sokkal kevesebbet tud, de azt nagyon is jól tudja. Egy droid sosem lesz olyan idle foasztásban pl. mint egy iOS-es iPhone, egy iPhone meg sosem lesz olyan testre szabható, mint egy droid. Persze, ezer más dolgot írhattam volna mindkét oldalra. Mindenkinek azt kell eldöteni, számára melyik a jobb. Épp ezért értelmetlen bármilyen vita is, mert nem egyformmák a felhasználói szokások.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest