-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is ha fejest használok a N10+-hoz akkor ezt a Sony fejest ( Sony wf-1000xm3) használom BT-on, kényelmes. Ehhez a telóhoz nem kell jobb (dedikált DAP-hoz nyilván igen). Tudja kezelni a Sony L-DAC szabványát,ez hangminőségben szám hallatszik is). A Spotify HQ már elég jól szól, nyílván a TIDAL master,MQA-ja egy picit jobban, de az már nincs igazán kihasználva ezzel a kombóval,elég a Spotify. Jó a telefon kezelés,hangminőség is és NC -es mondjuk ha hangos irodában dolgozol,jó lehet.
Én is akkor használom főleg ha irodában dolgozom gép előtt. Kényelmes, telefon ok, nem fáraszt ha sokáig rajtad van. egyetlen gond , ha kicsit melegebb van bele izzadhat a füled.
Jó fejes. BF-on 79 volt,döntse el mindenki, hogy az sok e? -
opr
nagyúr
Nekem még az xm2 volt, nem szólt rosszul, de egy pillanatra se bántam meg, hogy váltottam bang and olufsenre. Egyrészt sokkal szebben, kiegyensúlyozottabban szól, másrészt - fogalmazzunk úgy- érzik rajta az ára. Nekem a sony nagyon nem jött be, ennyi pénzért az a dunkó műanyag izé bántotta a szemem.
Tegyük hozzá, nekem bántotta a fülem a noise cancelling a sonyban, úgyhogy b&o-ból olyat vettem, ami ezt nem tudja, de akiknek olyan van, ami tudja, azt mondják, hogy a sonynál az is szebben szól, viszont a nc rosszabb, és az akkuidő is kevesebb.
Szerintem egy megnézést mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest