Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr X

veterán

válasz icecave #6654 üzenetére

Egy nap alatt olyan sokat még nem használtam. Ami hirtelen feltűnt, hogy hiába vagyok BT-n kapcsolódva az autó kihangosítóhoz, a saját mikrofonján figyeli a hangom. De ez elvileg csak a Google asszisztens bekavarása, a megoldását reggel letesztelem.

De szépen beülök a kocsiba, automatán kapcsolódik a telefon a Yatour BT modulhoz. "Oen youtube music" parancsra kicsit hisztizik, hogy ehhez fel kell oldanom a készüléket, de ezzel együtt be is lövi a kijelzőt, az arcfelismerés pedig felold, tehát az app elindul. "play" parancsra elindítja a lejátszást. "Open Waze", már nyitja is a Waze-t. Illetve hozzáadtam még egy gyorsparancsot a Bixby-hez, így annyit mondok, hogy "Next" és léptet is a következő számra.

Ha nem kell már a Waze, akkor csak "Close Waze" és "turn off screen". Az email-ek olvasása és a híváslista kezelése is egész jól megy.

Ami kényelmetlen, hogy mindent úgy kell kezdeni, hgy "Hi, Bixby!", aztán várni, hogy bejöjjön a figyelő. Nem lehet folyamatában eldarálni, mit akarsz.

Új hozzászólás Aktív témák