-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
icecave #6654 üzenetére
Egy nap alatt olyan sokat még nem használtam. Ami hirtelen feltűnt, hogy hiába vagyok BT-n kapcsolódva az autó kihangosítóhoz, a saját mikrofonján figyeli a hangom. De ez elvileg csak a Google asszisztens bekavarása, a megoldását reggel letesztelem.
De szépen beülök a kocsiba, automatán kapcsolódik a telefon a Yatour BT modulhoz. "Oen youtube music" parancsra kicsit hisztizik, hogy ehhez fel kell oldanom a készüléket, de ezzel együtt be is lövi a kijelzőt, az arcfelismerés pedig felold, tehát az app elindul. "play" parancsra elindítja a lejátszást. "Open Waze", már nyitja is a Waze-t. Illetve hozzáadtam még egy gyorsparancsot a Bixby-hez, így annyit mondok, hogy "Next" és léptet is a következő számra.
Ha nem kell már a Waze, akkor csak "Close Waze" és "turn off screen". Az email-ek olvasása és a híváslista kezelése is egész jól megy.
Ami kényelmetlen, hogy mindent úgy kell kezdeni, hgy "Hi, Bixby!", aztán várni, hogy bejöjjön a figyelő. Nem lehet folyamatában eldarálni, mit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest