Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
No , ma délelőtt meg is jött a Spingen Neo Felx fólia . Találtam egy GSM boltot , ahol szépen fel is tette a srác . Végre valaki , aki úgy rakta rá , hogy ninvs buborék és szálló porszemcse alatta . Egyenőre legalább szép .
Aztán , hogy meddig bírja felvállás nélkül kiderül .
Kettő db van egy csomagban . Szerintem az év vége felé mehet rá a második . Pedig két szemem rajta mindíg . -
gjoco1
addikt
válasz
$atirka
üzenetére
Köszi !
A MM. os fóliát használtam . Az volt az első , amikor megvettem a telcsit . Nagyot csalódtam benne . Egy évig sem birta . Elől - hátul .
Soha többet . Gatyám ráment és kuka rövid időn belül .
Amit legutóbb vettem Alin ,három darabos volt . A háromból egy , ami most van rajta az fizikailag rendben volt . A másik kettőnek a kameránál nem stimmel a kivágás . Van benne oodalra kb. 3 mm elcsúszás . Jó , mondhatnánk olcsó , de ez durva . Kuka a kettő .
Közben meg is rendeltem a linkelt cuccot . Meglátom .
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aztán , hogy meddig bírja felvállás nélkül kiderül .