Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbendre

    őstag

    válasz Divinity #8294 üzenetére

    :R Csak azt irtam, hogy nem lehetetlen, hogy egy mobil eszkoz meg tudja hatarozni a helyzetet GPS nelkul is. Ha jol gondolom, az API csak egy endpoint az adatokhoz. :F
    Ha jol tudom nem is haromszogel, csak kozelito adatot ad a jelerosseg alapjan, vagy teruletet.
    (Bazi nagy kek kor a mapson )

    Igazad van, az A-GPS nel olvastam valamikor egy cikket (mar nem talalom), hogy terveztek, hogy barmelyik toronyrol le tudja kerni az adatokat, igy SIM nelkul mint a segelyhivas bizonyos informaciokat at tud adni (Pozicio, pontos ido). De a jelek szerint nem lett a szabvany resze.

    Meg mielott a gyermekem szuletett szerettem ilyeneket olvasni: [link] (most nem tudom mivan a pontosan a Samsungban)
    Detail: Router/modem cannot see any satellites or satellite signal is very weak. However, router/modem has Data network and router is then configured for A-GPS feature. Expected Result: If a satellite fix cannot be obtained within the fix timeout period (255 sec or less), the modem will display the Reference/Cellular Tower location. This is not the current location of the router/modem. Also, timestamp will be displayed incorrectly.

    Itt is csak azt akartam irni, hogyha nincs GPS, de van neted es a telefonod meg akarja hatarozni a helyzeted akkor nem lehetetlen egy kozeli pontot talalni neki.
    A cella tornyok 2 es 50 (max 80) km tudnak lefedni, 5G eseten parszaz meter ha jol tudom.
    A cellak varosban eleg surun vannak. Ha nincs GPS jel akkor is kap egy kozelitest, es abban be tudom hatarolni merre jartam es merre nem.

    [ Szerkesztve ]

    Iphone 13 Pro Max &̶ G̶o̶o̶g̶l̶e̶ P̶i̶x̶e̶l̶ 8̶ P̶r̶o̶

Új hozzászólás Aktív témák