- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bluetooth hangszórók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
bbendre #13166 üzenetére
Most néztem a zenéimet, válogatásokat is, amiket még 11 éve vettem darabját 300ft-ért. Mind ott van az iTunes-ban.
Ez így azért elég megnyugtató.
Note 10 Plus frissítések...Nem volt időm tiszta, friss telepítéseket csinálnom, mindig amikor kijött egy frissítés az előzőre telepítettem. Nem is volt gond. Aztán egyszer csak elkezdett xarakodni a kamera. Zoomolásnál hibát dobott, és kirakott egy kis fehér ablakot, hogy kamerahiba, és kilépett az alkalmazásból. Azt hittem szerviz lesz, be is jelentettem, de előtte vissza akartam állítani a beállításokat. Visszaállítás után megjavult a kamera, ami biztos azért fosta össze magát, mert az egyik rendszerre telepített frissítés nem tetszett neki. Konklúzió? Miért nem mondja a Google / Samsung hogy "frissíts, de utána tiszta telepítés"? Mert így azt gondolja a júzer, nincs időm belakni, ráfrissítek, az egyszerűbb... Vagy miért nem oldja meg a frissítéseket minőségibb módon, hogy ne legyen összeakadás az előző verzióval. Van hogy havonta jött Note 10-re. Az emberek hány százalékának van arra ideje, hogy havonta egyszer 0-ról mindig beállítgassa, hogy biztos jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged