- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Pedig olyan extrákat kapsz vele, amikről álmodni sem lehet egy gyári launcherrel... kb. mint ha böngészőt kiegészítők nélkül használnád... persze, lehet. Csak nem érdemes!
(szerintem legalábbis)
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Amit én használok annál 2021.dec.1., az utolsó frissítés, ami nem elhanyagolt app-ra vall.
Vannak dolgok amik az alap rendszerben nincsenek benne, pedig alapnak kellene lennie. Sokszor mondják, hogy mennyire testre szabható, miközben mégsem.
Nekem kifejezetten nem tetszik a Samsung ikon készlete, olyan gagyi hatása van számomra. Másik launchert használva olyan formára állítom amilyen nekem megfelelő, ha az adott appnak nem tetszik az ami az ikonon látható, választok egy másikat a listából. Szabadon átnevezhetem őket, eldönthetem, hogy sorban és oszlopban mennyi legyen belőlük, állítható a méretük is, stb...Minderről mentést is csinálhatok, így ha telót cserélek vagy ha a meglevőn kell újra rakni, akkor nem kell mindent elölről kezdeni, pár kattintás és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest