Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
capulet75 #8899 üzenetére
Hát elvileg ha elindítod a térképeket, akkor le lehet valahogy tölteni egy adott régió térképét, de ez kicsit pöcsölős.. A legegyszerűbb, ha wifire csatlakozva bejárod az országot, hogy letöltse a térképet.
Elhiszem, hogy kicsit pöcsölős, de cserébe viszont ingyenes...
Van más ingyenes navi, de azokat Én nem tudom, esetleg android alkalmazások topic-ban kérdezz rá.
"Android-os telefonokhoz, illetve iPhone készülékekhez bolti forgalomban nem érhető el iGO szoftver. Ezen készülékekre a gyártó telepítheti a térképeket (OEM), illetve a gyártói oldalról tölthető le az iGO." - Támogatott készülékek - ezért.
-
capulet75
addikt
SZiasztok. Páromnak van egy Galaxy Mini-je amire szertetnék valami Dánia térképet meg igo-t vagy ilyesmit szerkeszteni. Ez megoldható valahogyan? Képes rá a készülék? Nem autóvezetséshez kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, akkor melyik file-t kell kitörölni a letöltött csomagból, hogy ne reset-eljen romolás után? Persze úgy, hogy utána ne mondja az ODIN, hogy CRC-s a file.
-
basaja
senior tag
hali:-)
minire létezik valami jó transparent statusbar megoldás?
se láttam az xda-n és nagyon tetszik:-) -
szaboknak
aktív tag
Van már olyan ClockWorkMod amivel lehet a romról biztonsági mentést készíteni?
-
szaboknak
aktív tag
Kipróbálta már valaki ezt az ICS romot:
http://www.techzek.com/how-to-update-samsung-galaxy-mini-s5570-with-cm9-beta-7-android-4-0-3-ics-custom-rom/
a leírás alapján minden működik de tesztet nem igazán találtam róla. -
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #8877 üzenetére
de igen.Névjegyzék-menü-fiókok-kiválasztod a guglit,rákatt,névjegyek szinkronizálása.
esetleg a biztonság kedvéért áttolhatod az sd-re is a kontaktokat,tuti ami biztos alapon...:-)nggabi
ha bevan lépve a telón,akkor szinkronizálhat is,nem? -
nggabi
félisten
válasz
szentkuti11 #8877 üzenetére
nem sajna... vagyis igen, de nem ajánlottjah a névjegyek sima ügy. az accountot kimenteni nem kéneel kell kérni a jelszót vagy csinálni egy új gmail accot...
viszont rögtön frissítheted 1 fájlos rommal is, KTN-t pl, asszem most az a legújabb. egy reset mindenképp kell majd neki...
-
szentkuti11
addikt
válasz
szentkuti11 #8874 üzenetére
Elnézést, már nem tudom szerkeszteni. Hogy tudom áttenni a telefonról Gmail-re kontaktjaimat?
-
basaja
senior tag
válasz
szentkuti11 #8874 üzenetére
szia:-)
1.hsz-ben pontosan levan írva a menete,kiemelve a 2.2-ről 2.3....-ra történő frissítés pontos végrehajtása.:-)először driverek,odin,és a többiek...:-)
szinkronizálj a google accountoddal....
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok Galaxy Ministák.
Kaptam egy ilyen készüléket egy barátomról frissítésre. Még soha nem volt kábelre dugva nálam,gyári 2.2-vel fut. Mivel, hogyan frissítsek?
-
Csabusman18
tag
Sziasztok!
A Galaxy minire sikerült már valakinek működésre bírni az LG Remote prg.-t. Nekem azt írja, hogy nem támogatott formátum. 2.3.5 van rajta. Esetleg olyan prg kellene, amivel lehet az LG tv irányítani ( LV5500 ).
Köszönöm. -
hazai
tag
sziasztok
lenne egy Samsung Galaxy Mini csak nem tudok jegyzettet készíteni hanggal vagyis figyelmeztessen egy megadott időben,lehetséges ez vagy valamilyen programot lelehet tölteni a marketröl megoldásokat várom.
köszönöm -
FET-MEN
veterán
válasz
birozoli7800 #8863 üzenetére
nyugodtan
megegyeznek
-
basaja
senior tag
válasz
GrandeP #8861 üzenetére
örök hála érte:-)
szal 1hetes KTN ROM+OC tapasztalat...
No frillist használok,nekem bejött.
cpu 672-n,effelett már zabál,ezzel még érezhetően gyorsabb,nem fagy ki.A kamera néha csíkoz,érdekes,hogy 691-nél nincs csík,viszont látványosan merül...smartassv2 és sio az ütemező,eddig úgy néz ki,ez bevált.Próbáltam a többit is,vagy lassult a telefon és hiába állítottam a cput,vagy elkezdett rettenetes fogyásba állni a kraft... Napközben nagyon minimális az akkufogyása,igaz nem is nagyon b@sztatom:-)
Ha netezek,kicsit ijesztően megugrik a fogyi az elején(néha hirtelen 6-8% megy le egyből!!!),de itt megáll,néha 30-35(!)percig nem változik az akku kijelzése...
Az akkuidő nőtt,de a sok netezés miatt ígyis naponta töltöm,bár elvileg bírná a második napot is,viszont a pofáraesést elkerülném:-)
A wifit nagyon jól kezeli,nincs eldobálás,simán bármikor bekapcsolható,nincs gond vele.
Szóval eddig ez a legjobb ”gyári” ROM,és végre van hozzá egy igazán használható kernel is,amivel megy az overclock is...:-) -
birozoli7800
senior tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy a samsung galaxy mini és a galaxy y töltője megegyezik? Lehetne használni egyiket a másik töltőjével?
-
tomp
félisten
hmm, a KTN rom jobban bánik az akksival.
Igaz folyamatos online rádió stream-el ugyan úgy lemerül 3óra alatt, de egyéb használattal tovább bírja, mint eddig. -
Keem1
veterán
válasz
debrejo #8847 üzenetére
"Nem sim-re mentettem, telefonra"
Bocsánat, hogy beleugatok és még csak nem is ez a telefon van a birtokomban, de észrevettem a fenti mondatodat és muszáj helyreigazítsalak. A telefonra mentett névjegyet az Android nem szinkronizálja Gmail-re, csak azokat, amiket új névjegy felvitelekor a "Google"-ra mented.
-
mate317
tag
Sziasztok, létezik már valamilyen ICS a minire?
Thx -
Melorin
addikt
Be lehet valahogy állítani azt, hogy a képernyő elsötétülésével ne kapcsoljon be egyszerre a billentyűzár?
Nagyon gáz, hogy 15mp-re teszem a kijelző kikapcsolását energiatakarékosság miatt, de aztán meg lehet kinyitni a zárat is ha elmegy a kép. -
debrejo
senior tag
hihetetlen ez a dolog. Az én telefonomon működik (SGS), itt is szinkronizáltam mielőtt visszaállítottam a telefont, utána hogy egy rohadt névjegyet nem találtam megint megpróbáltam 1el, semmi. Ez most kivágta a biztosítékot nálam.
Na mindegy, ha valaki tud valami megoldást rá, nagyonörülnék ha megosztaná. thx előre is -
debrejo
senior tag
Sziasztok!
Nemrég csináltam egy gyári állapot visszaállítását recoveryből, minden okés volt viszont amint szinkronizálni akartam a névjegyeket a google fiókból, semmit nem szedett le, megnéztem a fiókot is, szőrén-szálán eltűntek a névjegyek, pedig tuti előtte szinkronizáltam... -
Kris87
aktív tag
Hi!
A rebuilded verzió felrakása esetén az opkg konfig fájlt át kell írni, vagy megfelelő helyről teszi fel a plusz csomagokat? Köszi! -
bazsi44
tag
ha egyszer download módba raktam a telót, akkor hogy tudom kiszedni belőle biztonságosan?
-
bazsi44
tag
CheckFus proginál magyar t-mobile-ra hogy keresek rá? a 3 magyar közül melyik? (a telenorost kizártam
) előre is köszi
-
GrandeP
addikt
-
tomp
félisten
Felraktam a ktn-t.
Alapsáv: KT6
Build: KTN
A screenlock ugyan olyan csapnivaló...
Hónapot cseszik kiírni normálisan és az ébresztő idejét sem írja ki. -
dokee78
félisten
A 2.3.5 öt a 2.3.4 es módszerrel kell ROOT-olni?
Viszont nem tudom azt letölteni
A más fájlt hol találom??
-
Melorin
addikt
Ma vettem meg ezt a Minit. Mit érdemes először elvégezni rajta?
"Kötelező" frissíteni rajta valamit a gyárihoz képest?Az előző Nokia telómból a névjegyeket hogy tudom átküldeni erre?
-
GrandeP
addikt
Tovább gondolva, sztem, nálad a kártya lehet a ludas, a gyári kártya elég lassú, ha jól emlékszek az csak egy class2e-s.
Nekem egy class 6-os 8 gigás van bent... -
tomp
félisten
A Google Drive app másnak is "megfogja" a telót feltöltéskor?
Ha töltök fel vmit nagyon lassítja a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest