Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julcsi32
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #10800 üzenetére
Igen gondolom. De már ez is nagy segítség lehet. Megprobálom, aztán ha nem megy újra jelentkezem. Nagyon köszönöm.
-
Julcsi32
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #10795 üzenetére
Atya világ. Annyi infót kaptam és már nem tudom melyik jó. Nekem ezt javasolták, Bátyám is ezt mondta. Te el tudod mondani hogy hogy kell ill. Te hogy csináltad? Persze ha lehet és tudod, lépésről- lépésre? Persze ha nem gond. Minden verzió érdekel.
-
Julcsi32
csendes tag
válasz
GrandeP #10793 üzenetére
A lényeg az hogy nem tudtam rootolni a telefont mert hiába töltöttem le a zip fájlt nem tudtam átmásolni sd kártyára mert azt írta hogy írásvédett a fájl. Kártya partícionálást kell és rootolást a telón. Nincs tárhelyem a telefonon mert az sd kártyát nem használja fel. Kb ennyi.
-
Julcsi32
csendes tag
válasz
basaja #10778 üzenetére
Sajnos tudom
. De azt hiszem nincs veszve mert neten utána néztem hogy hogy kell a kártyát partícionálni,és a telefont rootolni. Most megpróbálom az eleéről kezdeni.
Engem is zavar,mert így egy sima telefon amit használok. Igazából semmi haszna. Csak sajnos nagyon kevés az időm, mert gyerek meg munka mellett kevés időm jut rá.
-
Julcsi32
csendes tag
Màr azt is probáltam de nem megy az app2sd vel sem. Mas esetleg?
-
Julcsi32
csendes tag
Sziasztok. Galaxy minim van és nem tudom át tenni az sd kártyára az alkalmazásokat. Formázva lett a kártya is már. Le tudná valaki írni hogy mit kellene tennem pontosan? Nem tudok frissíteni sem mert nincs elég hely már a kártyán.Konkrétan nem tudom használni a telefonomat. Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Julcsi32
csendes tag
Sziasztok, Olyan problémám lenne , hogy vettem egy 8gb-os sd kártyát ,hogy több helyem legyen, de sajnos nem tudom kihasználni mert szinte majdnem mindent a telefon memoriájába ment el és nem sd-re. Sajnos át se tudom tenni őket sd-re az adatkezelésbe. Mit tudok csinálni hogy ne a telefon memoját használja és ne kelljen mindig törölnöm alkalmazásokat? Frissíteni se tudok mert nincs elég helyem. Mindent letöröltem már ami a telefonon volt és sajnos semmit nem tudok letölteni. Hogyan tudnám áttenni minden adatomat az sd-re? A kártya már formázva volt.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest