Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Hobby elektronika
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Nahát, a Samu tud szép telefont csinálni és erre eddig kellett várni?
HD kijelző elég oda (bár nekem szúrná a szemem tuti), de egyedül a kamera gáz szerintem (nem rossz, de itt többet várna az ember), a többi nagyon összhangban van.
(#73) VIPowER: ez amúgy csak azért van, mert már láttunk telefontól jobbat és onnantól az a mérce
Engem is megtréfál, de nézz régebbi teszteket, az istenített telóknál is az mondod most, hogy "ez meg mi??"
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest