- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icetee
aktív tag
Nagyobb aksival nehéz lett volna kivitelezni ezt a szép formát és könnyedséget.
Én amikor először fogtam Alphát a kezemben, kérdeztem is a tulajt, hogy ebbe még az akku nincs benne? Mondta hogy de igen, nyugodtan próbáljam kiLG G2 után valóban gyenge az aksi, de a kettőt nehéz lenne összehasonlítani. Néha odanyúlok a zsebemhez, hogy megvan-e a telefon, mert olyan érzésem lenne, mint ha nem is tettem volna el
Szerintem a szépségnek ára van.... ez olyan mint ha vennél egy gyönyörű és brutál erős sportkocsit, azzal sem tudsz elmenni 700-1000Km-t egy tankkal, de ez nem is érdekel senkit szerintemNekem egyre jobban tetszik a készülék. Viszont egy érdekességet észre vettem, nem tudom Nektek mi a tapasztalatotok:
Ha sötét helyen kapcsolom be a képernyőt és kimegyek hirtelen világosra elég sok idő telik el, mire a készülék megemeli a háttérvilágítást úgy, hogy nagy fényben is jól lássam (kb 5mp kell neki).ak76: Nekem is sok telefonom volt már eddig. Sajnos a tapasztalatom az, hogy aki komolyabban használja a készüléket és nem csak telefonál meg néha-néha megnéz rajta 1-2FB bejegyzést, annak 1 napot bír a készüléke. Régebben volt meg Motorola Razr Maxx készülékem, ami még jelenleg is a leg brutálisabb akku időt tudja! Nálam 3-4 napot elment, viszont baromi lassú volt sajnos
Most az LG G2-t nyúztam 4 hónapig és azzal nagyon jó tapasztalatom volt ilyen téren. Masszív használat mellett is 2 napot simán elmegy. Úgy hogy 48 óra készenlét és 6-7 óra kijelzőhasználat van benne. Neked mi az ami még ilyen jól bírta mostanság?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest