Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
senior tag
Sajnos a mai mocskos világban, ez már nem a jófejségen múlik. Jelen esetben a Samsungnak, (ez akármelyik multira vonatkozik) qrvára nem elemi érdeke, hogy te hosszú évekig használj egy terméket. Ha jobbat akarsz, vagy frissebb szoftvert, akkor vegyél egy újjat. Szvsz tuti nem lesz sajnos android Q ezen a vonalon, mert hiába egy mocskos jó telefon, ami még hosszú évekig is kiszolgálna, egyszerüen az üzleti érdek, a befektetők, a részvényesek meg a pénz, sajnos nagyobb prioritást élvez mint mi, az átlag felhasználók.
-
Szabcsizz
őstag
Nekem sincs ilyen, és ha valóban nem telepítettél semmi ilyesmit, akkor valószínűleg a gyári karbantartó hozta létre, mikor használatba vetted. Megjegyzem én sem használtam még soha, valszeg nem is fogom. Ahogy felettem is írták, időközönként én is tolok egy Fr-t, főleg főverzió frissítésnél.
-
zolmesz
aktív tag
Nekem nincs ilyen mappa a belső tárhelyen, ha ott keressük.
De én nem is indítottam még el semmilyen karbantartást, mióta frissült a telefonom és csináltam egy gyári visszaállítást is (tudom-tudom, nem szükséges, de én frissítések nélkül is szoktam fél évente egy ilyet csinálni). -
Sdi
addikt
Nekem is 70% felett volt a teló, a youtube és jetaudio alatt nem sikerült előhoznom, semmilyen hangerőn. Ezek szerint nem kizárt, hogy nem csak a simben tér el a hardver, ill. a dual sim közrejátszik a dologban.
Kellene valaki más is akinek egy simes készüléke van / Telenor függő /. -
mottt
csendes tag
Helló!
Ugyan ez a hiba fordult elő nálam is, amit Te leírtál.
Ebben a postban írtam róla:
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_a8_2018_aki_s8_akart_lenni/hsz_509-509.htmlAmikor még ezt a linkelt hozzászólásomat írtam, akkor az a legelső készülék volt, azóta kértem ugyabból a boltból egy csere készüléket. Sajnos ennek a másodiknak is ugyan ez volt a problémája.
És még azóta vásároltam egy harmadik ugyanilyen telefont is egy második-boltból, de ennek a harmadiknak is ugyancsak ez volt a baja.Most mindegyik telefont visszaadtam, és várom vissza a pénzeket.
Próbálj meg egy cserét kérni, hátha, de készülj fel arra hogy ez sem lesz jó. Ez tuti valami szériahiba.
Nálam azonnal jelentkezett mindegyik telefonnál ez a szakadozás a beépített hangszórón (20-30%os hangerőn), amint töltőre dugtam a telefont.Sőt, azóta voltam egy samsung márkaboltban, az első kiállított készüléknél amihez odamentem ugyan ilyen "hiba" volt a beépített hangszórón lejátszott hangon. Az eladó csak félrebeszélt, hogy ez egy kiállított próbatelefon, ez alapján ne vonjak le következtetéseket, stbstb.
-
Tuomas
addikt
"Sikerült" újra előhozni a hibát, ismét töltés közben jött elő, nem alkalmazás vagy videó függő, most spotifyban kezdődött a hiba, 75 % feletti toltottségnél. Nekem kicsit olyan, mintha hőmérsékleti tényező lenne, vagy a töltésnek lenne valami "bugja".
Samsung support annyit válaszolt, csináljak gyári visszaállítást, és ha jelentkezik a hiba újra, vigyem szervízbe, mire én mondtam, hogy megcsinálom a resetet (nem fogom), de szerintem 2 napos telefonnál nem ezen múlik.
Telekom rugalmas volt, cserét kértem, ha lesz készleten teló, szólnak és cserélik x nap után is, a kérelmet rögzítették. -
Sanyi.mTs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Politika
- Elden Ring
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest