- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaserLord
csendes tag
válasz
Humbucker #3145 üzenetére
Hivatalosan nem tudod visszarakni az 5-öst. Erre a frissítéskor is külön figyelmeztet, hogy nincs visszaút...
Ha mégis frissítesz, első dolog a gyári visszaállítás, különben lesznek meglepetések... Nekem a korábbi bő 2 napos üzemidő lecsökkent 10-12 órára.
Clean install és factory reset után viszont szépen megy. csak hát vissza kell pakolni mindent egyesével. -
chris-v
senior tag
-
chris-v
senior tag
válasz
Humbucker #2842 üzenetére
Ha van elég fény, akkor szép képeket lehet vele lőni, viszont ha kicsit sötétebb van mint kellene, akkor erősen romlik a minőség.
Ezt pl pár hete fotóztam verőfényes napsütésben biciklizés közbenPano
Esküszöm az enyém nem laggol, semmilyen animáció vagy átfedésnél. Kár, hogy ilyen messze lakunk egymástól, akkor össze lehetne hasonlítani a telefonokat. Kíváncsi lennék, hogy ugyan az, ugyan ott megakasztja-e, vagy mi a gond. -
Pano
addikt
válasz
Humbucker #2835 üzenetére
Az animációk van, hogy belaggolnak.
Sajnos ezt a "nem laggol" maszlagot én is benyeltem itt, azért írom hogy ne csalódj mint én (nem laggol annyira, mitn bármelyik másik teló, de igenis van h megakadnak és darabosak az animációk/átfedések!).
Kikapcsoltam inkább.
Természetesen a legjobb droidos telefonom, ami volt, de azért sajnos az android betegségei ennek is megvannak.
Fagyni szerencsére nem fagy. -
chris-v
senior tag
válasz
Humbucker #2839 üzenetére
"Jól pörög", nem akad, mint már leírták, nem szaggat, gyors. vékony és mutatós telefon, szép a képe, jók a színek.
De ha bemész valamelyik media markt-ba, vagy valamelyik szolgáltatóhoz, ahol árulnak a5-öt, akkor ott meg tudod nézni, és el tudod dönteni, hogy megfelelő-e a sebesség számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest