Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
Én csak a saját tapasztalataimról tudok beszélni. Nálam soha nem volt semmilyen gond, pedig nem tegnap kezdtem okostelefont haszálni (sajnos).
Te olyan kirívó hibáról beszélsz, amit mindenki észlelne. Én olyanról, hogy sokan ráfeszülnek a SOT-ra meg az akkuélettartamra, és ha 2 perc különbség van, már megy a "jújúj mostmilesz".A mobil használati tárgy. Használom, működik.

Igen, volt már, hogy vadiújonnan újra kellett telepítenem. Utána az is ment 3 évig probléma nélkül. De nem is keresgettem nagyítóval, hogy vajon mit rontott el a legutóbbi frissítés 😃És de, értem. Csak nem ez áll az életem középpontjában. Ez csak egy tárgy.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése

Dr Bubo