Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az A41 csinálta ezt, de abban kimondottan sz*r volt a szenzor.
Vizsgáld meg az ujjad, és/vagy a kijelzőt, por vagy nedvesség ne legyen egyiken se, illetve ha nagyon száraz az ujjadon a bőr, akkor se fogja olvasni. Mostanában pár hete szobát festek itthon, sokszor porosan, festékesen is felismeri az ujjam, de a sok kézmosástól nagyon száraz a bőröm, ilyenkor ha nem ismer fel, végighúzom az ujjamat a homlokomon, az mindig segít.
A mintavételt hűvös, száraz levegőjű szobában próbáld (könnyű ezt mondani hőségriadó idején
), lehetőleg ne napsütésnél, és ne közvetlenül kézmosás után, mert a kiázott bőrön máshová esnek a barázdák.
-
Qtyii
aktív tag
Lázár Jánosnak sincs ujjlenyomata, lehet hogy te is abba tartozol akiknek nehezebben ismeri fel az ujjlenyomatát....
Viccel félre én se vagyok megelégedve az ujjlenyomat olvasással sajnos.... nekem ha odafigyelek akkor felismeri de néha nekem is többször oda kell raknom mert nem pontosan oda raktam és úgy ahogy kellett... ...
A 2d-s arc meg aztán egy tragédia... Kevés fényben nem működik... De ha rendes fény van legalább akkor seMindig trükközni kell a telefon tartasaval hogy hajlandó légyen 1-2 másodpercen belül felismeri... Ne gondolkozzon 3 mp-ig aztán ne sikerüljön... Ki is kapcsoltam ...felesleges.
Ezt leszamitva nagyon jó vétel volt és jó kis telefon lesz ez még vagy 4 évig... Aztán meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4439
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 09.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest