Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
A kamerát ezalatt nem akarom leszólni, alig fénybe lőttem a monitorról képet, na hát a részleteket láttam aztán rendesen, tehát ahhoz képest megvolt a wow faktor.

Anomáliák voltak valakinél az ujjlenyomatolvasó meg a kijelző érintés talán amiket még olvastam a topikban.
Majd a kamerák mennek majd még teszt alá, de többek között azért is választottam ezt, mert van benne OIS. (Ha nem is csúcs, de van ami nekem kellett. és kellemes.)
Ott van kolléganőmnek Mi 11 Lite 5G-je van. Azt se mondom rossznak (majdnem egy árban is vannak), de ehh a MIUI-t nem kérem. (A régi jó volt az első Noteoknál.)
Nem vagyok feltétlen nagy telefon váltó (igen az évben sűrűn váltottam, de okkal), volt keretem és próbálgattam, de a Samsung meggyőzött.
Tokban hordom én is (és igen vagyok bátor fólia nélkül) és semmi panaszom sincs magára a telefonra. Ennyiért bb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése

Dr Bubo