-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
KillBorn #2868 üzenetére
Tudom, hogy nem kapható, már akkor sem volt, mikor ezt vetted, pár darab kerülhetett csak fel. De akkor legalább fekete nem volt, így nem annyira bánom a Telekomos beszerzést 120k-ért. Csak lehetne CSC-t cserélni, hogy ne kelljen tőlük frissítésileg sem függeni...
Nálunk is: jó kamera, csak a Samsung (kigyógyult Apple-ös), nem kellett a jóval könnyebb 11 Lite 5G NE, vagy Realme GT Master... Aztán látva az idiotizmus fokát, a kínaiak is kavarhatnak valamit pl. Tajvannal, akár szankció alá is eshetnek majd valamikor, rájöttem, hogy velük nem szeretnék előre tervezni, nekem is ez lett.
Xiaomi-n volt egy fasza segédlet ADBTools, vagy mi, itt is jó lenneKis pipálgatás, 1 gombnyomás, voilà.
mghltm: ez egy ráncfelvarrott A52s, a SIM-tálcát rejti a gomb
Viccet félretéve, sajnálom, azonnali elállás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest