Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Én gyári hibáról beszéltem, ti. a szoftver hibája miatt akadnak el programok. 5G-m off, nem használok mobilnetet, amikor meg megrendelném a szolgáltatótól, sosem kapcsol be, ügyfélszolgálat javítaná, ha elérném, töketlenek.
S8-omon sem fogyasztott sokat az AOD, azért is csodálkoztam, ugyanannyit merült egy éjszaka a telefon azzal, mint az X3 kikapcsolt képernyővel.pinnacle: Én már előtte is néztem az A53 speckóit, érdekelt is volna, ha van jack, főleg az Exynos miatt, mert nincs tele biztonsági résekkel, mint a SD, és nekem semmi gondom nem volt vele S8-ban, aztán, amikor készletkisöprési akciók indultak, úgy véltem, ennek logikusan nem lehet más oka, minthogy az utód drágább lesz kisebb tudással. Aztán még a Ft is bukott pár százalékot.
Még mindig érdekelne, hogyan tehetek animált hátteret (nem 3D appra gondolok) a telóra (X3-ra pompás cuccok vannak), milyen formátumú képeket kezel, ha kezel, mert csak záróképernyőre hajlandó tenni, amiket le lehet tölteni.
sxxorp: Ez már egészen szánalmasan indult, onnan tovább meg nem olvastam, hogy olyasmit adtál a billentyűzetembe, amit sosem gépeltem ide. Vizsgáltasd meg magad, mert változatlanul csak az öndicsőítés megy neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Assetto Corsa Rally
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Dr Bubo