Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
Brekkk
üzenetére
Pedig, az eddigi jelenléteddel is láthattad, hogy voltak, akik már a korábbi főverziók valamelyikével is furcsaságokat tapasztaltak. De, majd kiderül.
Ugyanakkor, ha neked is van (vagy másét használod) valóban kidolgozott tesztelési módszered (minden más: csupán wasserpistole...), akkor a korábbi eredményeiddel bármikor össze is tudod hasonlítani, hogy pontosan mennyi is az annyi "x"-évvel későbbi fw relese -zel, figyelembe véve az akku degradáció mértékét, vagy, akár később, egy új gyári akkuval mit lehet realizálni, stb -t is ..
Én, eddig, mindegyiknél benne voltam a ±3% -os hibahatárban, mint az üzemidőt, mint a teljesítményt mérve olyan módon, amellyel megpróbálom kizárni az esetlegesen felvett rossz felhasználói szokásaimat, és azokat a külső hatásokat is, amelyek a mindenkori üzemidőt, teljesítményt (és stb...), a legnagyobb mértékben befolyásolhatják, vagy befolyásolják.
Az ilyen előnye még, hogy nem az lesz a lényeg, hogy mások mit realizálnak [(plö: SOT ...) ?], mert tudni fogom, hogy a saját szokásaimmal, és körülményeimmel: mi az a legjobb eredmény (?) ⇒amelyet fel tudtam/ fel tudok írni . Ami: az enyém ...
-
válasz
Brekkk
üzenetére
Amikor egy brand telefont veszel, akkor nem csak hardvert veszel, hanem szolgáltatásokat is.
Ha szűz androidot akarsz, vegyél Google pixelt, vagy valami dzsunka kínai készüléket stock androiddal. Én részemről évek óta nagyon nagy részt a Samsung szolgáltatásai, bloatware-ei miatt veszek Samsung készüléket, ilyen is van ám.

Többször írtam már arról, hogy szándékosan avultatják a készülékeiket a frissítésekkel (8-10 év tapasztalat / 5 Samsung készülék után vontam le ezt a következtetést, nem légből kapott ötlet), ez az elmélet megdőlni látszik az utolsó frissítés óta, vagy benéztek valamit, vagy még csak ezután jön a lassító csomag, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo