-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Igen.
Alaptörvény VII. cikk
(1) Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más meggyőződés szabad megválasztását vagy megváltoztatását és azt a szabadságot, hogy vallását vagy más meggyőződését mindenki vallásos cselekmények, szertartások végzése útján vagy egyéb módon, akár egyénileg, akár másokkal együttesen, nyilvánosan vagy a magánéletben kinyilvánítsa vagy kinyilvánítását mellőzze, gyakorolja vagy tanítsa.
Nekem meggyőződésem, hogy a legbiztonságosabb és legjobb az a rendszer, amelyben bármihez hozzáférek és bármilyen folyamatra rálátok a rendszerben. Android esetén ez egy root-olt rendszer formájában lehetséges. Régebben amikor még nem voltak ilyen korlátozások a bankok részéről, akkor én szertartásos módon minden új telefonomat root-olással avattam pl. fel. Mostanában viszont már ezért a szertartásom gyakorlása miatt engem hátrány érne, mert utána nagy valószínűséggel nem, vagy csak folyamatos küzdelmek árán tudnám a "felszentelt" telefonom használatával a számlavezető bankom szolgáltatásait elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spotify
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest