-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Majdnem követtelek, ne ostorozd magad
Pont ezen múlott, hogy ha valami félremegy, ne hajnalban jelen hegeszteni. Egy kicsit örültem, hogy Húsvét ide vagy oda, nem ezzel kell foglalkozni. Mivel a hívásrögzítés nem létszükséglet, ha ilyen van a kényelmesebb XEH-es utat fogom választani.
-
sxxorp
őstag
-
sxxorp
őstag
Persze, köszi, csak még relatíve új a teló, ilyenkor hatványozottan a figyelem központjában van
Ha tényleg 100% megkapja, az a lényeg. Csak teljesen értelmetlen ez a megkülönböztetés, főleg, hogy független a telefon... Ráadásul én szoktam valamennyit várni, hogy a kísérleti egerek tesztelgessék, aztán telepítek
-
gerner1
nagyúr
A71 -nél a XEH az OXM (multi-CSC) firmware -ben van, a TMH pedig a Telekomos ODX (multi-CSC) firmware -ben.
Van benne logika, mert jól láthatóan, a T -s hálózatfejlesztésekkel lépést tartva érkezik előbb + több frissítés a Telekomos ODX -re (látszik, a "főleg mikortól"...).
Szóval, amint a T -nél lelassul/vagy megáll a "folyamat", ott is visszaáll az általános rend (ahogy az korábban, a többi típus esetében is így volt..), azaz, a független régióra ékezik előbb.Itt pedig, ugye a TMH kód, az a független régiókat összefogó OXM -ben van. Így, itt, nincsen az a 'h.fejlesztések esetei' miatti 'for', ami más olyan típusok esetén van/lehet, ahol a kódok máshogy vannak besorolva, mert a független OXM -hez beallított prioritási sorrend szerint történik az update -ek kiosztáaa... ⇒Szemben azokkal, amelyknél önálló (single-CSC) firmware a TMH, vagy telekomos ODX (multi-CSC) van.
-
sxxorp
őstag
Na, jellemző, hogy ahol felbukkanok szappanbuborékként durrannak ki a illúziók... Fáztam a szolgáltatós szarakodástól, oly rég volt már rabláncos telefonom (ráadásul, itt az elfogadható áron túl nem kapok semmit cserébe) túl szép volt a 'max. 1 hét' ígéret... Ha most ezt csinálják, mi lesz később? Ennek fényében jobb vétel volt a párom patika újracsomagolt feketéje az EMAG-ról szintén 120k-ért...
-
sxxorp
őstag
Köszi! Csak hosszú az élettartam, és elég régi rossz tapasztalatok ugrottak fel nagyon régről... Ha ennyi, az tökéletes (azóta azért sokkal kevesebb a szolgáltatói mókolás a ROM-okon, nem is bírnák)
NETOXIN: te nyertél, ha jól emlékszem a legtöbb laptop 500mAh-val töltTalán azért jobb picit valami mobiltöltő, mert több vezérlés van benne, de passz
synar: ez olyan szintű, mint amikor pénteken megvettem: "szolgáltatók vagyunk, szolgáltatás nélkül soha nem adunk el telefont"Aki nagyon érzékeny az AMOLED-en vakító fehér app-okra tesztelje a Fejlesztői menüben a 'Force Dark mode'-ot (bocs, mióta van csak angol nyelvű menüvel használom a telefonjaim, nem mindig tudom a pontos magyar ferdítést).
-
sxxorp
őstag
Mmmm, ez eszembe sem jutott, mikor vettem, nem is tudom mikor vásároltam szolgáltatótól telefont (azért sem, mert most is szolgáltatás nélkül). Nem örülök, hogy még egy stróman épül a folyamatba, épp elég körülményes enélkül is az az Andropid-update: Google->Samsung->Telekom...
Mennyit szokott késni a nem szolgáltatóshoz képest? -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nekem igazából a hívásrögzítés a fontos, azt mondták működik rajta, azért megköszönném, ha valaki ezt kipróbálná.
Lehet drágább Bluetooth-kall más a helyzet, de nekem a Honor Choice True-nál jobb a gyári füles. Ha tudjátok próbáljátok ki, aradi utcai Samsung szervizben szoktam venni, az biztos eredeti. Fura, hogy a rádiót kihagyták, pedig ezen még van Jack. Kamerába épített közelségérzékelő jól működik? A22-nél panaszkodtak rá. Egyébként manapság már szinte nincs is külön közelségérzékelő? Mintha a Xiaominál is ezt láttam volna, hogy csak kamera volt elől.
Arra várok, hogy a webshopokban is levigyék 120k-ra, akkor megveszem 20k készülékbeszámítással. Telekomnál az a gond, ha bármi nem tettszik pl. pixel hiba, nem vihetem vissza, mert online nem árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest