Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Én eddig bármilyen TWS fülest használtam ott csak az egyik oldal csatlakozott a mobilhoz a másik oldalti pedig magához a füleshez. Ettől függetlenül pl. az én mobilom is látja mind a két oldalti fülest. Én szerintem nem a telóval van probléma hanem a TWS -el.
Felejtesd el a kapcsolatot a mobillal és próbálj meg csak az egyik oldalhoz csatlakozni. Ez után rakd vissza a tokjába a TWS -t, majd vedd ki először azt ami a mobilhoz van társítva majd a másikat. Ha így nem jó, akkor kezd az elejéről a folyamatot csak a másik oldalti füles résszel. Nekem is előjött már hasonló hiba és így megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest