- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrKapocs
üzenetére
A melegedés volt a kisebbik baj vele. Sokkal nagyobb gond volt, hogy a legtöbb fw esetén fantom touch jelenséget produkált, két hónap alatt, amíg nálam volt a telefon, nem sikerült megoldani ezt a problémát. Úgy tudom nem mindegyik készülék volt érintett, vagy nem annyira, mint az enyém, és az okára sem sikerült rájönni (csak sejtettem, hogy összeakadt valahogy a GSM antenna és a touch vezérlés). Ennél is nagyobb gond volt a beszédhang minősége, a másik fél mindig azt mondta, hogy olyan, mintha víz alól beszélnék, és ez volt végül, ami miatt úgy döntöttem, hogy eladom. És szó szerint az eladás előtti estén jöttem rá, hogy ha nem teszem rá a hátlapot, gyönyörű a hangminőség! Mint kiderült, a beszédmikrofon fölött nem volt lyuk a hátlapon, teljesen el volt takarva
csak ki kellett volna fúrni, hogy rendesen működjön, de már eladás előtt nem akartam kifúrni.
Amúgy szerethető készülék volt, igen, főleg a dual boot miatt, meg tényleg kis pörgős, de fő telefonnak nem tudtam használni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Android játékok topikja
- Battlefield 6
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fotók, videók mobillal
- Drum 'n' bass
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
csak ki kellett volna fúrni, hogy rendesen működjön, de már eladás előtt nem akartam kifúrni.
Dr Bubo