Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten kérdeztem Bixby Rutin és Android Auto "kapcsolatról",. Saját autóm nem támogat AA-t (kicsit öreg már
), céges autóban tudtam tesztelni kipróbálni melóban. Nos,a javasolt bluetooth kapcsolattal létrehozott akkuvédős rutin fél siker. Bluetooth mindig aktív a telefonon,így amíg beülök és befészkelődök az autóba,már csatlakozva van. És a rutin el is indul automatikusan,de amint rádugom az usb kábelt, az autó gyári fejegység átvált "AA módra" ,és innentől aktív ugyan a rutin,de nem veszi figyelembe a rendszer,az értesítő sávban is eltűnik a jelzés.
Készítettem egy sima kézi indítású akkuvédő rutint,ezt elindítva USB -n csatlakozva AA-val az autóhoz ,működik a Bixby Rutin. Ekkor már 85%-nál leáll a töltés,ki is írja,hogy védelem miatt nem tölt tovább.
Egyenlőre nem volt kedvem, meg fáradt is voltam az automatikus működés megoldására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
), céges autóban tudtam tesztelni kipróbálni melóban. Nos,a javasolt bluetooth kapcsolattal létrehozott akkuvédős rutin fél siker. Bluetooth mindig aktív a telefonon,így amíg beülök és befészkelődök az autóba,már csatlakozva van. És a rutin el is indul automatikusan,de amint rádugom az usb kábelt, az autó gyári fejegység átvált "AA módra" ,és innentől aktív ugyan a rutin,de nem veszi figyelembe a rendszer,az értesítő sávban is eltűnik a jelzés.
Dr Bubo