Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dello79
üzenetére
Nem tudom mit akarsz ezzel a pentile-lal. Az S3 óta minden Samsung Amoled kijelző diamond elrendezésű, pentile mátrix az S1 meg a Wave kijelzője volt. A kék színű LED élettartam problémája miatt találták ki, de ezt azóta rég kiküszöbölték. Az RGB Amoled (Super Amoled Plus fantázianéven) volt az S2, meg néhány Nokia, amiről én tudok. Olyanom is volt, valóban annak volt szerintem is a legszebb képe, mai napig megcsodálom anyámnál, mert neki adtam. A színhelyességet hagyjuk
egyrészt az amoledet nem amiatt szeretjük, hanem a telt színek meg a betekintési szög miatt. Az IPS meg nem képes feketét meg tiszta alapszíneket előállítani, mert mindenben van egy kis fehér a szivárgó háttérvilágításból. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
egyrészt az amoledet nem amiatt szeretjük, hanem a telt színek meg a betekintési szög miatt. Az IPS meg nem képes feketét meg tiszta alapszíneket előállítani, mert mindenben van egy kis fehér a szivárgó háttérvilágításból. 
Dr Bubo